1 Δεκ 2015

Τζιτζικώστας: Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα καθυστερήσουν οι εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

"Όλοι ενδιαφερόμαστε για την αξιοπιστία και τη διαφάνεια"
"Η αναβολή των εκλογών θα είναι ένα τεράστιο δώρο στο ΣΥΡΙΖΑ - Ο κόσμος θέλει να κλείσει γρήγορα η πληγή και να προχωρήσουμε - Την υπόθεση του φιάσκου την έχει αναλάβει η δικαιοσύνη", τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.
"Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιοι θέλουν να πάει πίσω η διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία", τόνισε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, συμπληρώνοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν ένα «τεράστιο δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ».
 «Όλοι ενδιαφερόμαστε για την αξιοπιστία και τη διαφάνεια», αλλά «είναι πολύ σημαντικό να κλείσει γρήγορα αυτή η πληγή», τόνισε ο κύριος Τζιτζικώστας. «Οι φίλοι της ΝΔ θέλουν εκλογές το συντομότερο και όποιος βγει θα έχει τη στήριξη όλων. Το αίτημα είναι καθολικό: "Κλείστε γρήγορα αυτή την πληγή"», εξήγησε. Την υπόθεση του φιάσκου στις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου έχει αναλάβει η δικαιοσύνη, τώρα προέχει να κλείσουμε την πληγή, δεν θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρξε δόλος, υποστήριξε ο κύριος Τζιτζικώστας και εμφανίστηκε απολύτως ενωτικός με τους συνυποψηφίους του, τονίζοντας: «Δεν υπάρχει ρήγμα στην Νέα Δημοκρατία, κανείς δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με κανέναν.
Στις εκλογές είναι πολύ λογικό να πούμε και καμιά κουβέντα παραπάνω. Ανήκουμε όλοι στην ίδια οικογένεια, αντίπαλός μας είναι μόνο ο Τσίπρας».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη