10 Φεβ 2016

ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ???

Δύο αλλοδαπούς ληστές κατάφερε να εξουδετερώσει και να οδηγήσει στο αυτόφωρο με την βοήθεια της αστυνομίας ο
βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.
Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην αφετηρία των λεωφορείων στην πλατεία Συντάγματος, στην οδό Όθωνος, απέναντι ακριβώς από τη Βουλή, όπου οι ληστές μόλις είχαν κλέψει την βαλίτσα Ασιάτη τουρίστα.

Ο Γ. Αμυράς βγαίνοντας από τη Βουλή είδε δύο αλλοδαπούς με μια βαλίτσα στο χέρι, να βγαίνουν τρέχοντας από ένα λεωφορείο με προορισμό το αεροδρόμιο. Πίσω τους έτρεχε και ο τουρίστας, οποίος όμως όταν τους έφτασε δεν μπορούσε να τους αποσπάσει τη βαλίτσα, αφού ήταν ένας εναντίον δύο. Ο βουλευτής, που αντιλήφθηκε τη συνέβη έτρεξε να βοηθήσει τον τουρίστα, απώθησε τους κλέφτες που άφησαν τη βαλίτσα και τράπηκαν σε φυγή προς την Ερμού.
Ο κ. Αμυράς τούς ακολούθησε τρέχοντας από πίσω τους και αφού προηγουμένως είχε ειδοποιήσει την αστυνομία. Αρκετά χαμηλά στην Ερμού, κοντά στην Καπνικαρέα, οι δύο ληστές χάθηκαν ανάμεσα στο πλήθος, ωστόσο ο κ. Αμυράς είχε δώσει την περιγραφή τους στην αστυνομία, με αποτέλεσμα δύο «Ζητάδες» να τους εντοπίσουν μέσα στα στενά. Αφού τους συνέλαβαν, ειδοποίησαν τον κ. Αμυρά ο οποίος στη συνέχεια τους αναγνώρισε.

Ακολούθως μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση, ενώ οι δύο αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο.

Ο βουλευτής του «ποταμιού» Γ. Αμυράς



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη