30 Μαΐ 2016

Εργασίες συντήρησης ...

Σε δυο τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν
εργασίες συντήρησης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες θα διαρκέσουν από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός επί της κεντρικής νησίδας θα γίνει στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Πυλαίας – Πανοράματος (Κ11) και του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10), με κατεύθυνση προς τα δυτικά. Θα αποκλειστεί μια λωρίδα κυκλοφορίας και η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 9.00 το πρωί.
Επίσης κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) θα πραγματοποιηθούν επί της δεξιάς λωρίδας στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10) και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Ν. Μουδανιών (Κ12) με κατεύθυνση προς τα ανατολικά. Επίσης, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα είναι 6.00 το πρωί.
Επισημαίνεται ότι την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 δεν θα εκτελεστούν εργασίες από τις 12.00 το μεσημέρι και μετά.
Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη