5 Μαΐ 2016

Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛΠΟΣΤ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Το προβάδισμα για να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ φαίνεται πως έχει ο Ρομπέρτο.





Όπως γράφει ο «Γαύρος», ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως προτιμά τον Ισπανό έναντι του Στέφανου Καπίνο, επειδή έχει ρυθμό και έχει παίξει σε αρκετά κρίσιμα παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Στην περίπτωση αυτή ο Πορτογάλος τεχνικός θα βάλει αναπληρωματικό τερματοφύλακα στην αποστολή (πιθανότατα τον Κατσιμήτρο) και τον Τσμίκα, ώστε να έχει έξι παίκτες πρώτης γραμμής στη 18άδα.

Εν τω μεταξύ, χθες ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα. Ο Νορβηγός μπακ-χαφ θεωρείται δεδομένο πως θα χάσει τον τελικό και στη θέση του θα παίξει ο «στρατιώτης» Σαλίνο, ο οποίος ακόμα δεν είναι σίγουρο αν την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, μία θέση στη μεσαία γραμμή παίζεται ανάμεσα στους Κασάμι και στους Καμπιάσο. Το προβάδισμα φαίνεται πως το έχει ο Ελβετός χαφ έναντι του Αργεντινού, ο οποίος έχει παίξει μόλις δύο μισάωρα εδώ και 2,5 μήνες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη