24 Μαΐ 2016

Καράογλου για εκκένωση Ειδομένης: "Κάλλιο αργά παρά ποτέ..."

Σχολιάζοντας την επιχείρηση εκκένωσης της «φαβέλας» της Ειδομένης που... βρίσκεται σε εξέλιξη και τη μεταφορά χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών σε άλλους καταυλισμούς στη Βόρεια Ελλάδα, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Μακεδονίας και Θράκης του κόμματος, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τελικά φαίνεται πως υπάρχει κράτος! Έπρεπε πρώτα η σιδηροδρομική γραμμή της Ειδομένης να παραμείνει αποκλεισμένη περισσότερους από δυο μήνες, η εξαθλιωμένη ελληνική οικονομία να υποστεί ζημία εκατομμυρίων ευρώ, οι εξαγωγικές και μεταφορικές Βορειοελλαδικές επιχειρήσει να απαξιωθούν στις διεθνείς αγορές και να βρεθούν αντιμέτωπες με το λουκέτο και ένα μικρό χωριό να μετατραπεί σε “γκέτο” και άντρο ανομίας, με διακίνηση ναρκωτικών, πορνεία, παρεμπόριο, ξυλοδαρμούς, κλπ, για να αποφασίσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ελληνική Κυβέρνηση να πράξει το αυτονόητο. Να εφαρμόσει, δηλαδή, το νόμο και να αποκαταστήσει την τάξη.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ!
Τώρα, λοιπόν, που η Κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα αναμένω να προχωρήσει και στο επόμενο, που δεν είναι άλλο από την ισομερή και δίκαιη κατανομή των χιλιάδων ταλαιπωρημένων ψυχών σε όλη την ελληνική επικράτεια, με εξαίρεση φυσικά τη Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη