30 Μαΐ 2016

"" ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ"" ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΉ???

"ΠΕΡΙΕΡΓΗ"" ακούγεται  ότι είναι η δημοσκόπηση που"" έτρεχε"" πριν λίγες μέρες για την ΝΔ στο ν.Σερρών.

Όπως ψιθυρίζεται ,την ""δημοσκόπηση ""την έκανε το πολιτικό γραφείο της Βουλευτή Σερρών  κ.Φωτεινής Αραμπατζή    και  όχι κάποια εταιρεία δημοσκοπίσεων ,ενώ ερωτηθέντες ήταν τα μέλη του Κόμματος της ΝΔ.
Όπως λέγεται κύκλοι  του γραφείου της κ. Φωτεινής Αραμπατζή διέρευσαν εντέχνως ότι την δημοσκόπηση την πραγματοποίσε  το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ  και γνωστός δικηγόρος κ. Δημήτρης Γκολέμης . 
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Γκολέμης απορρίπτει κατηγορηματικά οποιάδήποτε εμπλοκή του στο θέμα αυτό.
Όπως λένε  η κ. Αραμπατζή είναι ιδιαίτερα αγχωμένη λόγω της ανανέωσης που θα έχει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ  και θέλησε μέσω"" διαρροών και δημοσκοπήσεων"" να ισχυροποιήσει εκλογικά την θέση της.
Λέγεται   ότι η είσοδος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ  της Ιατρού και Δημοτικού Συμβούλου κ. Παναγιώτας Καλώτας, του Δικηγόρου κ. Δημήτρη Γκολέμη αλλά και ενός  εν' ενεργεία Περιφερειακού Συμβούλου θα  την  αποδυναμώσει εκλογικά.
Δεδομένες επίσης θεωρούνται και οι πολύ ισχυρές υποψηφιότητες των πρώην βουλευτών Μενέλαου Βλάχβεη και Θεόφιλου Λεονταρίδη.
Αν σε αυτά συνυπολογιστεί και η πιθανή αλλαγή του εκλογικού νόμου με μείωση του  μπόνους των 50 εδρών σε 30 ,τα πράγματα γίνονται ακόμη πιό δύσκολα για την κ. Αραμπατζή..
 Λέτε η δική της δημοσκόπηση να την βγάλει και πρώτη???
Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά θα πρέπεινα επιβεβαιωθούν και στην πράξη.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη