30 Μαΐ 2016

Ίβιτς: Άντρες οι παίκτες μου, νίκη την Τρίτη

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του
αγώνα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.
Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν στο χθεσινό παιχνίδι πως είναι άντρες, εκφράζοντας τη σιγουριά του πως στον "τελικό" της Τρίτης απέναντι στον Παναθηναϊκό θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:
Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ:
«Δε φοβήθηκα. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο όταν μείναμε με 10, αλλά καταφέραμε μία φορά να κάνουμε κάτι καλό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Πίστευα ότι και σήμερα μπορούμε να κάνουμε το ίδιο. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο, ιδιαίτερα κάτω από αυτές τις συνθήκες και ιδιαίτερα όταν παίζεις με ένα παίκτη λιγότερο από τόσο νωρίς» .
Για την απόδοση της ομάδας του:
«Οι παίκτες μου έδειξαν και σήμερα ότι είναι άντρες. Θα δώσουν το 100% και την Τρίτη. Όταν μία ομάδα ξεκινάει από το μηδέν και βρίσκεται πρώτη με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, σίγουρα έχει κάνει κάτι καλό. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την αποφασιστικότητα και τη σοβαρότητα που έδειξαν όλα τα παιδιά. Θα τα δώσουν όλα την Τρίτη είμαι σίγουρος» .
 Για τα σημερινά λάθη των παικτών του:
«Λάθη έγιναν και από τις δύο πλευρές, δε θέλω να στέκομαι όμως σε αυτά. Σίγουρα δημιουργήθηκαν κάποιες φάσεις και ήρθε και η κόκκινη, αλλά αυτά συμβαίνουν, ιδιαίτερα μετά από τόσα συνεχόμενα παιχνίδια» .
Για τις δυσκολίες που θα βρει στην προετοιμασία του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό:
«Και σήμερα δεν ήρθαμε εδώ για την ισοπαλία. Προετοίμασα την ομάδα μου για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έτσι θα γίνει και την Τρίτη«.
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ομάδας:
«Εμείς βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη και όλα παίζονται. Μόνο τελευταίοι δεν μπορούμε να βγούμε. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει ο κόσμος. Την Τρίτη θα έρθει με τη λογική να στηρίξει την ομάδα, γιατί έδωσε ότι μπορούσε τους τελευταίους δυόμιση μήνες. Ιδιαίτερα με την πορεία που κάναμε στα Play Offs, πρέπει να έρθουν και να γίνουν ο 12ος παίκτης μας«.
Για το αν έχει επηρεαστεί από τον Φερνάντο Σάντος:
«Ο κ. Σάντος είναι ένας μεγάλος προπονητής και είμαι τυχερός που δούλεψα μαζί του. Κάνω κάποια δικά μου πράγματα και προσπαθώ με τους παίκτες και το υλικό που έχω, να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να παίρνουμε τα αποτελέσματα«.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη