25 Αυγ 2016

Τζούλια Παπαδοπούλου: Η σέξι blogger που παντρεύεται τον Φ. Κρανιδιώτη

Στην αποκλειστική συνέντευξη που δίνει σήμερα στο TLIFE, δίνει τρανό μήνυμα! Ο καρκίνος του στήθους είναι ιάσιμος και όταν τον νικήσει μια γυναίκα μπορεί να δείχνει




πανέμορφη και
σέξι! Όπως ακριβώς η Τζούλια!

-Πως γνώρισες τον Φαήλο Κρανιδιώτη; 
Πότε παντρεύεστε; Πως έχεις  ονειρευτεί το γάμο σας και το νυφικό σου;
Τον Φαήλο τον γνώρισα πέρυσι το Φθινόπωρο. Αναζητούσα μια νομική συμβουλή και μου τον σύστησαν ως τον πιο κατάλληλο δικηγόρο για αυτό που ήθελα. Είναι όντως καταπληκτικός και με βοήθησε πάρα πολύ.
Θα παντρευτούμε σε λίγους μήνες, όταν θα έχουμε τακτοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες. Θέλουμε ένα μικρό γάμο με τις οικογένειές μας και τους στενούς μας φίλους, απλά και όμορφα πράγματα,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα το τηρήσουμε αυτό διότι και οι δύο έχουμε πολλούς φίλους!
 

Οσο για το νυφικό, θα μου το φτιάξει μια αγαπημένη φίλη και σχεδιάστρια και θα είναι πολύ μοντέρνο και ρομαντικό.

-Είσαι μια σέξι γυναίκα και στο blog σου έχει σέξι φωτογραφίες σου. Σκέφτηκες ποτέ να το σταματήσεις αφού θα γίνεις σύζυγος αρχηγού κόμματος; 
 Ο Φαήλος καταλαβαίνει την αγάπη που έχω με το μπλογκ, την μόδα και την φωτογραφία και το έχουμε συζητήσει απο την αρχή. Με αφήνει ελεύθερη να κάνω τα χόμπυ μου και οτι άλλο με κάνει χαρούμενη. Ξέρει πως οτι και να κάνω θα είναι με όμορφη αισθητική και γούστο. ¨Τώρα αν θα το σταματήσω θα είναι εντελώς δική μου απόφαση.
 

-Τι αγαπάς περισσότερο στον Φαήλο Κρανιδιώτη
Το μυαλό του, την αρρενωπότητά του και τον τρόπο που μου φέρεται. Είναι άντρας παλαιάς κοπής.  Έτσι θα έπρεπε να φέρονται όλοι οι άντρες στις γυναίκες. 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη