30 Νοε 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ! Τι λέει η… συγκάτοικος της;

Μέσα από το ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης
North 98, η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Μαρία Κόλια Τσαρουχά μίλησε για την τοποθέτηση της κ. Νοτοπούλου ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού στη Βόρεια Ελλάδα.
Η κ. Κόλια ανέφερε μεταξύ άλλων, πως «το κορίτσι αυτό είναι γνωστή σε μένα από την παρουσία της σε κοινωνικές δράσεις στην περιοχή και είναι κρίμα να λένε ορισμένοι ότι θα καπελωθώ από την ίδια. Μα και οι συνάδελφοί μου στην Αθήνα αισθάνονται ότι τους καπελώνει το Μαξίμου; Δεν είναι σοβαρά αυτά. Η ιδέα προσθέτει , ανήκε στον πρωθυπουργό, που από τον περασμένο Μάιο μου είχε πει: Μαρία να κάνουμε κάτι για την αναβάθμιση της Θεσσαλονίκης, ένα γραφείο όπου θα έρχονται εκεί οι ξένοι ηγέτες και όχι στην Αθήνα. Με αυτή την έννοια είπε η υφυπουργός ακόμη πως αποκτά ουσιαστικό ρόλο ο χαρακτήρας της Θεσσαλονίκης ως «συμπρωτεύουσα».
Πιστεύω πρόσθεσε ότι θα έχουμε καλό αποτέλεσμα στη συνεργασία μας με την κ. Νοτοπούλου και τους  συνεργάτες της που ήδη έχουμε αρχίσει και μελετάμε τις πρώτες παρεμβάσεις μας» .
Σε ότι αφορά την πίεση των δανειστών και την πιθανότητα εκλογών αν δεν κλείσει η διαπραγμάτευση η κ. Κόλια είπε μεταξύ άλλων ότι οι εκλογές δεν θα προσφέρουν καμια λύση στα προβλήματα. Οι εκλογές είναι στη φαντασία ορισμένων. Τι θα αλλάξει αν για παράδειγμα έρθει η ΝΔ τα ίδια δεν θα κάνει με αυτά που έκανε και πριν; Θα αλλάξει τίποτα; Ίδια πολιτική δεν εφαρμόζεται;



crashonline.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη