11 Ιαν 2017

Τζένος: Κατέπεσε η σκευωρία

«Η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί εναντίον μας για εκβίαση κατέπεσε με συνοπτικές διαδικασίες», αναφέρει σε
ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Διευθυντής Σύνταξης της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Παναγιώτης Τζένος ο οποίος συνελήφθη χθες μαζί με τον εκδότη της εφημερίδας Γιάννη Κουρτάκη μετά από μήνυση του Π. Καμμένου

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Τζένου έχει ως εξής: «Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Η αριστερή χούντα έδειξε το χειρότερο πρόσωπο της.

Η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί εναντίον μας για εκβίαση κατέπεσε με συνοπτικές διαδικασίες.

Η πρωτοφανής επιχείρηση με 25 αστυνομικούς στα γραφεία μιας, μεγάλης κυκλοφορίας, πανελλαδικής εφημερίδας είχε στόχο την τρομοκράτηση μας και των εργαζομένων του Ομίλου, επειδή ασκούμε κριτική στους κυβερνώντες. Δεν φοβόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε.

Κρατηθήκαμε στη ΓΑΔΑ για το «εγκληματικό αδίκημα» της συκοφαντικής δυσφήμησης, επειδή ενοχλήσαμε την κυβέρνηση από τις χειμερινές της διακοπές σε πολυτελή θέρετρα.

Ευχαριστούμε όλα τα δημοκρατικά κόμματα, την ΕΣΗΕΑ, αλλά και τους χιλιάδες φίλους για τη στήριξη τους.

Ευχαριστούμε ακόμα και όσους έμμισθους κονδυλοφόρους επέλεξαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για να μας συκοφαντήσουν. Άξιος ο μισθός τους.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη -και μόνο- ελληνική Δικαιοσύνη. Είναι τιμή μας που μας διώκει ο Καμμένος. Περιμένουμε να ζητήσει την άρση της ασυλίας του για να βρεθεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή. Χούντα είναι, θα περάσει…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας δεν έκανε δεκτή την μήνυση του Πάνου Καμμένου εναντίον των δύο δημοσιογράφων για κακουργηματική εκβίαση.

Η εισαγγελέας δεν άσκησε δίωξη για το συγκεκριμένο αδίκημα όπως ζητούσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αλλά για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι δύο δημοσιογράφοι θα δικαστούν σήμερα στο Β΄ Αυτόφωρο Μονομελές, ενώ όπως ενημέρωσε μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο συνήγορος του εκδότη και του διευθυντή των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, θα ζητηθεί τριήμερη αναβολή προκειμένου να προετοιμαστούν για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι δηλώσεις Καμμένου

Για τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη και του διευθυντή Παναγιώτη Τζένου, μίλησε ο Πάνος Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Βλέπω και ανακοινώσεις κομμάτων που αναφέρονται στη χθεσινή σύλληψη για δήθεν δημοσίευμα. Δεν αφορά δημοσίευμα η σύλληψη, αφορά αναφορά επί δύο ημέρες στο ραδιόφωνο του κ. Κουρτάκη και του κ. Τζένου οι οποίοι ενέπλεκαν τον ανήλικο γιο μου, ο οποίος πάει στη Β’ Λυκείου, στην Αθήνα δεν έχει ανέβει ποτέ το παιδί, ότι είναι στα Εξάρχεια, ότι είναι αναρχικός, ότι είναι λέει, σας διαβάζω επί λέξει, ότι είναι λέει ο γιος του Πάνου λίγο με τη Ρούπα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Και πρόσθεσε: «Αναφέρει το παιδί σαν αναρχικό και σαν τρομοκράτη. Ενα παιδί που ετοιμάζεται να πάει στο Πανεπιστήμιο. Να πάει στο εξωτερικό. Ένα παιδί που θα το αποκλείσουν από όλα τα πανεπιστήμια και από χορήγηση βίζας. Γιατί; Γιατί είναι γιος μου. Και έπρεπε να εκβιαστώ εγώ μέσω του παιδιού μου, το οποίο δεν έχει ανέβει στην Αθήνα στη ζωή του».






nooz.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη