12 Ιαν 2017

Τι απάντησε για το πρωτοφανές ρεζιλίκι ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ;

Κοντά στα 1.000 άτομα εγκλωβίστηκαν σε τρένα σήμερα, οπότε ο Ευαγγελάτος έβγαλε στο δελτίο ειδήσεων τον δ/σ της Ο.Σ.Ε. Α.Ε. κάποιον Πετράκο ή

Πετράκη.
Και τι είπε ο ανεκδιήγητος "διευθύνων σύμβουλος" ρε παιδιά ;;;;

"Εμείς τώρα αναλάβαμε, βρήκαμε καμμένη γη, οι γραμμές δεν ήταν σωστές, εμείς έχουμε πρόγραμμα και θα τις φτιάξουμε, φταίνε οι άλλοι, και γιατί να ζητήσω συγνώμη εγώ;" και κάτι τέτοια φτηνοπολιτικάντικα.

Μιλούσε δηλαδή σαν το τελευταίο αποτυχημένο βουλευτάκο, που βγάζει λόγο σε συγκέντρωση ηλιθίων, προσπαθώντας να κερδίσει κανένα ψηφαλάκι.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος ! Δηλαδή, ο μάνατζερ. Αυτός πρέπει να ήταν συνδικαλιστής που δεν δούλεψε ποτέ του, δεν ανέλαβε ποτέ ευθύνη και μια ζωή μάζευε ψηφαλάκια "για το κόμμα".

Σε τέτοιες μεγάλες εταιρείες, βάζουν ανθρώπους, που στην πρώτη δυσκολία λένε την πολικάντικη φθηνή δικαιολογία "παραλάβαμε καμμένη γη".

Φυσικά και ο Ευαγγελάτος και ο νεαρός δημοσιογράφος δεξιά στο παράθυρο (δεν θυμάμαι το όνομά του) τον ξέσκισαν ! Τον ξεφτίλησαν ! Αφού ο νεαρός ρεπόρτερ του είπε "είσαι μάνατζερ εσύ ρε άνθρωπέ μου;". (ήθελε να συμπληρώσει ..."ή βοσκούσες γίδια και σε κάνανε μάνατζερ;")

Ηταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία, που δείχνει την ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ αιτία της κακοδαιμονίας αυτής της χώρας: σε όλα τα κρίσιμα πόστα μπαίνουν κομματόσκυλα της οκάς και ποτέ αληθινοί μάνατζερ, που να ξέρουν να προλαμβάνουν, να οργανώνουν και να διευθύνουν.


Όποιος μπορέσει να βρει το βίντεο, θα μας έκανε μεγάλη χάρη να το βάλει στα σχόλια, για να το μεταφράσουμε και να το στείλουμε στο CNN, BBC και σε όλα τα παγκόσμια δίκτυα, για να δουν πώς είναι οι Έλληνες "μάνατζερ" επιχειρήσεων - κολοσσών. Αν και δεν ξέρω πώς είναι στα αγγλικά το "κομματόσκυλο".

Β.Π.

http://makpress.blogspot.gr/2017/01/blog-post_500.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+makpress+(MACEDONIAN+PRESS)

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη