19 Ιαν 2017

Ραντεβού στα τυφλά: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα


Το ραντεβού είναι μία συνάντηση μεταξύ δύο ατόμων που νοιάζονται το ένα για το άλλο. Ένα ραντεβού σημαίνει ότι θα βγεις έξω με το άτομο για
το οποίο νοιάζεσαι , έτσι ώστε να περάσεις λίγο χρόνο μαζί του και να μάθεις περισσότερα για αυτό. Στην εποχή μας, υπάρχει μία νέα τάση η οποία κερδίζει συνεχώς έδαφος στα νέα άτομα. Μιλάμε φυσικά για ταραντεβού στα τυφλάΡαντεβού στα τυφλά, λοιπόν, σημαίνει να βγαίνεις με ένα άτομο το οποίο δεν το γνωρίζεις και θα το συναντήσεις για πρώτη φορά στο ραντεβού σας..
Πλεονεκτήματα:
Κάτι το οποίο πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σχετικά με τα πλεονεκτήματα ενός ραντεβού στα τυφλά είναι ότι πρόκειται να συναντήσετε ένα άτομο το οποίο δεν το γνωρίζετε. Αυτό το γεγονός από μόνο του είναι πολύ συναρπαστικό και μπορεί να σας βοηθήσει να γνωρίσετε διαφορετικά άτομα με διαφορετική νοοτροπία, κουλτούρα αλλά και από διαφορετικά μέρη.
Σας βοηθάει να γνωρίσεις το άτομο με το οποίο θα βγείτε:
Το να πάτε σε ένα ραντεβού στα τυφλά θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλά το άτομο με το οποίο θα βγείτε. Το ότι θα βγείτε ραντεβού με αυτό το άτομο για πρώτη φορά θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε πως συμπεριφέρεται αυτό το άτομο στους αγνώστους. Μπορείτε επίσης να μάθετε πως συνηθίζει να μιλάει αυτό το άτομο, πως συμπεριφέρεται σε άτομα με θέση κατώτερη από αυτόν, αλλά το πιο σημαντικό :πως συμπεριφέρεται σε εσάς. Θα καταλάβετε αν το άτομο αυτό είναι κοντά σας σαν χαρακτήρας ή αν είστε εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες.
13-Blind-Dating-Tips-for-a-Happy-Blind-Date-MAIN
Είναι πιο ρομαντικό:
Το ραντεβού στα τυφλά μπορεί να γίνει πολύ ρομαντικό, εκτός αν είτε εσείς είτε το άλλο άτομο τα θαλασσώσετε! Είναι πάντοτε θετικό να περνάμε λίγη ώρα με κάποιον τον οποίο γνωρίζουμε ή τον οποίο θα θέλαμε να γνωρίζουμε. Όμως, το να αγαπήσουμε ένα άτομο που δεν γνωρίζουμε ακούγεται τρομακτικό. Δεχθείτε να βγείτε το ραντεβού ή μπορείτε και να το απορρίψετε. Δε θα νιώσετε καθόλου τύψεις καθώς δε γνωρίζετε το άτομο στην πραγματικότητα και το ραντεβού θα ήταν απλά σαν μία απλή εισαγωγή, ένας τρόπος για να γνωρίσετε τον άλλο.
Μειονεκτήματα:
Κάτι το οποίο πρέπει να σκεφτείτε σχετικά με τα μειονεκτήματα ενός ραντεβού στα τυφλά είναι ότι δεν μπορείτε να περιμένετε τίποτα από ένα ραντεβού στα τυφλά. Δεν γνωρίζετε το άτομο και θα είναι λάθος ναπεριμένετε οτιδήποτε θετικό ή αρνητικό από το άτομο που βρίσκεταιαπέναντι σας. Είναι σαν να προσπαθείτε να παίξετε το παιχνίδι με ταβελάκια και το στόχο σε ένα εντελώς σκοτεινό δωμάτιο.
102404803-couple-date.530x298
Μπορεί να είναι επικίνδυνο:
Τα ραντεβού στα τυφλά μπορεί αν είναι επικίνδυνα για σας , καθώς δεν γνωρίζετε στην πραγματικότητα το άλλο άτομο και το να βγείτε μαζί του ένα ραντεβού στα τυφλά μπορεί να είναι τόσο επικίνδυνο όσο και συναρπαστικό ταυτόχρονα. Μπορεί να είναι επικίνδυνο επειδή δενγνωρίζετε τον άλλονΜπορεί να είναι ένας άξεστος ο οποίος μπορεί να σας συμπεριφερθεί άσχημα ή μπορεί να είναι κάποιος που μπορεί να σας χρησιμοποιήσει και μετά θα σας αφήσει. Έτσι πριν πάτε στο ραντεβού σας , πάντα συμβουλευτείτε κάποιο έμπειρο άτομο ή πάρτε μαζί σας κάποιον που θα σας προστατεύσει από όλα αυτά.
Αμηχανία:
Ένα ραντεβού στα τυφλά μπορεί να σας κάνει να νιώσετε κάποιες στιγμές αμηχανίας καθώς δεν γνωρίζετε το άτομο με το οποίο βγαίνετε.Μπορεί να βγαίνετε με το σωστό αλλά και με το λάθος άτομο. Αν είστε άτομο που νιώθετε αμήχανα να βγείτε ραντεβού με κάποιον ξένο, θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε τα ραντεβού στα τυφλά. Αντίθετα θα πρέπει να δοκιμάσετε να βγείτε με άτομα που γνωρίζετε και ξέρετε πράγματα για αυτά και μπορείτε να βγείτε και να διασκεδάσετε σίγουρα.
/www.erodate.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη