28 Φεβ 2017

Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στη ΔΑΠ!

Καταγγελία της Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. Θεσσαλονίκης, για τις αντικαταστατικές διαδικασίες της κεντρικής διοίκησης.    Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε  δημόσια μέσω ηλεκτρονικής ενημερωτικής ιστοσελίδας,  ότι
θα πραγματοποιηθούν εγγραφές από το μηδέν στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης από Δευτέρα 20 Φεβρουαρίουμέχρι  1 Μαρτίου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Καμία εγκύκλιος δεν αναρτήθηκε ποτέ στα γραφεία. Οι ημερομηνίες που επιλέχθησαν ήταν ημερομηνίες που το πανεπιστήμιο  είναι κλειστό το μεγαλύτερο διάστημα,λόγω εορτασμού των Αποκριών.
Από τις 20 Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα το πρωί δεν πραγματοποιήθηκε καμία εγγραφή , επειδή με επιλογήτης διοίκησης δεν απεστάλη ποτε διευκρινιστική εγκύκλιος σύννομη με το καταστατικό. 
Την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017, μέσα σε 1 ώρα πραγματοποιήθηκαν 866 εγγραφές. Προφανώς εκατοντάδες φοιτητές με κληρονομικό χάρισμα προέβλεψαν ότι σήμερα το πρωί θα είχαν αυτή τη δυνατότητα και ξαγρύπνησαν από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη την Ελλάδα, έχοντας φροντίσει να έχουν αντίγραφα των ταυτοτήτων και των πάσο τους, ώστε να εγγραφούν  νωρίς το ξημέρωμα.
Η όλη διαδικασία είναι μεθοδευμένη και αντικαταστατική στο σύνολο της. Το μόνο παρήγορο στην όλη παρωδία είναι ότι όπως οι ίδιοι αναφέρουν πραγματοποιούν πλέον επαναγγραφές και όχι εγγραφές από το μηδέν , άρα παραδέχονται τουλάχιστον, ότι υπήρχε ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και πριν από την  επανίδρυση” της ΟΝΝΕΔ.
Καταγγέλουμε τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κ.Δέρβο και τον γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Γ.Αναστασόπουλοκαι το εκτελεστικό γραφείο της επανιδρυμένης “ ΟΝΝΕΔ για ωμή καταστρατήγηση του καταστατικού . Δηλώνουμε τη θλίψη μας για την βεβήλωση της θέσης του προέδρου της ΟΝΝΕΔ και του γραμματέα ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ.
Αύτη είναι η νέα ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ;
Θα βγει επιτέλους κάποιος υπεύθυνος να απαντήσει επώνυμα όλα τα ερωτήματα που έχουν προκύψει ;
Θα πάρει θέση επιτέλους η Νέα Δημοκρατία αν μας θέλει όλους ή μόνο όσους διαθέτουν πιστοποιητικό φρονημάτων ?
Υπάρχουν τελικά καταστατικά ΔΑΠ-ΝΔΦΚ , ΟΝΝΕΔ , ΝΔ  και αν υπάρχουν έχουν κάποια αξία 

Εκ μέρους της απερχόμενης Γραμματείας Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. Θεσσαλονίκης 

Χαδούλης Ρίζος Θεόδωρος, Υπεύθυνος Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. Θεσσαλονίκης
Δρεπανιώτης Ιωάννης, Αναπληρωτής Υπεύθυνος Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. Θεσσαλονίκης
Ματζίρης Εμμανουήλ, Υπεύθυνος Οργανωτικού Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. Θεσσαλονίκης

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη