15 Μαρ 2017

Ραγδαίες αποκαλύψεις στο έγκλημα της Καστοριάς: Ο τζόγος η πιστωτική κάρτα και ο ρόλος μιας γυναίκας!

Οι αναφορές σε τζόγο και σε χρέη του 30χρονου αστυνομικού τα οποία ίσως του θόλωσαν το μυαλό και έτσι έφτασε στο σημείο
να δολοφονήσει τον άτυχο ταξιτζή φαίνεται ότι πείθουν όσο και το κίνητρο της ληστείας για μερικά ευρώ!

Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικές αρχές είναι έτοιμες να διενεργήσουν έρευνα προς κάθε κατεύθυνση. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα πάντα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνδέσουν τα δύο πρόσωπα, ωστόσο δεν προκύπτει από κανέναν και πουθενά οποιαδήποτε σχέση.


Αποτέλεσμα εικόνας για έγκλημα Καστοριά

Θύτης και θύμα λένε μάρτυρες και πληροφορίες μοιάζουν εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους. Έτσι στο μικροσκόπιο έχουν μπει τώρα με εντολή εισαγγελέα όλα τα τηλεφωνήματα που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό.
Οι αρχές θέλουν να δουν εάν υπήρξε κάποια επικοινωνία μεταξύ των δύο ή εάν θύμα και θύτης είχαν επαφές με κοινά άτομα. Παράλληλα οι αστυνομικοί θα ελέγξουν όλες τις κινήσεις των λογαριασμών ώστε να διαφανεί εάν υπάρχει κάποια σύνδεση ή εάν υπάρχει κάποιο κίνητρο για τον 30χρονο.



Αποτέλεσμα εικόνας για έγκλημα Καστοριά
Η εφημερίδα φιλοξενεί αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη δολοφονία του άτυχου οδηγού ταξί Κοσμά Τζέλου στην Καστοριά και αναφέρεται στον ρόλο που έπαιξαν μια γυναίκα, ο τζόγος και μια πιστωτική κάρτα.
«Ήταν άνθρωπος του κεφιού και της παρέας. Δεν τον είχα δει ποτέ μουτρωμένο και σκεπτικό. Ακόμη και όταν είχε οικονομικά ζόρια στο παρελθόν, ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη», λέει στην εφημερίδα «Ειδήσεις» ο κουμπάρος του 52χρονου θύματος Φώτης Τσιφλίκης.







athensmagazine.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη