17 Μαρ 2017

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ… ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Γιατί μιλάει για… παιχνίδια με το Χρηματιστήριο

Υπόνοιες για τη σκοπιμότητα του δημοσιεύματος του
πρακτορείου Reuters που έκανε λόγο για προαναγγελία εκλογών μέσω πρωθυπουργικού διαγγέλματος, αφήνει το Μέγαρο Μαξίμου στο… υστερόγραφο σχετικής ανακοίνωσής του.
Είμαστε και επισήμως στην εποχή των fake news. Aυτή τη φορά και με τη σφραγίδα του Reuters. Κρίμα…
ΥΓ. Ελπίζουμε να είναι απλώς μια ανοησία γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κάποιοι παίζουν παιχνίδια με το Χρηματιστήριο», αναφέρει χαρακτηριστικά αφήνοντας αιχμές προς όσους μπορεί να επωφελούνται από τα σενάρια εκλογών για κερδοσκοπίσουν στην χρηματιστηριακή αγορά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Πρακτορείο Reuters θα έπρεπε, ειδικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την Ευρώπη, να είναι περισσότερο προσεκτικό και να μην φιλοξενεί «δημοσιεύματα» αμφιβόλου προελεύσεως και μηδενικής αξιοπιστίας.
Είναι προφανές, ότι η «αποκλειστική είδηση» περί δήθεν συνέντευξης Τύπου του Πρωθυπουργού, καθώς και το σενάριο περί εκλογών που στηρίζονται σε φήμες κατά τον ίδιο τον συντάκτη της «είδησης», σε μια κανονική περίοδο δε θα αφορούσαν κανέναν.
Σήμερα, όμως, εν μέσω μιας κρίσιμης διαπραγμάτευσης κάθε ψεύτικη είδηση, που προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ελληνική κυβέρνηση, μετατρέπεται αυτομάτως σε πρώτο θέμα σε μεγάλη μερίδα του Τύπου.
Είμαστε και επισήμως στην εποχή των fake news. Aυτή τη φορά και με τη σφραγίδα του Reuters. Κρίμα…
ΥΓ. Ελπίζουμε να είναι απλώς μια ανοησία γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κάποιοι παίζουν παιχνίδια με το Χρηματιστήριο».





crashonline.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη