29 Μαρ 2017

Η ΚΟΥΚΛΑ κόρη του τρομοκράτη του Λονδίνου που ΔΕΝ έγινε μουσουλμάνα -ΦΩΤΟ

H βρετανική Sun έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες

για τις δυο κόρες του μακελάρη του Λονδίνου, του 52χρονου
Καλίντ Μασούντ. Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει στο star.gr, ο μακελάρης προσπαθούσε επανειλημμένα να τις κάνει να ασπαστούν το Ισλάμ. Στη μεγάλη του κόρη, Άντι, του πέρασε. Η 24χρονη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του πατέρα της πριν 6 χρόνια, αφήνοντας το σπίτι στο οποίο ζούσε με τη μητέρα και την αδερφή της στο Κεντ και μετακομίζοντας με τον πατέρα της και τη σύντροφό του.
Ο Μασούντ την έπεισε, μάλιστα, να κυκλοφορεί με μπούργκα και να αλλάξει το όνομά της, χρησιμοποιώντας κάποιο αραβικό. Στο κενό, όμως, έπεσαν οι προσπάθειες με τη μικρή του κόρη, Τίγκαν, 18 ετών, που παρέμεινε στο πλευρό της μητέρας της, επιτυχημένης επιχειρηματία, παρά τις πιέσεις του Μασούντ.
Η Τίγκαν απέρριψε κάθε πρόταση του πατέρα της. Η 18χρονη δεχόταν πιέσεις να αλλαξοπιστήσει εδώ και 2 χρόνια, με του που έκλεισε τα 16. Εκείνη, όμως, δεν ήθελε να απαρνηθεί τον δυτικό τρόπο ζωής και, μάλιστα, από αντίδραση, δεν δίστασε να πάει στον σχολικό χορό με μαύρο αποκαλυπτικό φόρεμα.
 Η μητέρα των κοριτσιών, Τζέιν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, πάλεψε με νύχια και με δόντια να κρατήσει τις κόρες της κοντά της. Ένας 23χρονος φίλος της Άντι, μάλιστα, μιλώντας για την απόφαση της κοπέλας να αλλαξοπιστήσει, δήλωσε ότι «η Τζέιν είναι εντελώς αντίθετη στην ιδέα και ήθελε η Τίγκαν να παραμείνει μαζί της. Αλλά η Άντι ήταν μεγαλύτερη και μπορούσε να είναι πεισματάρα.
 Έτσι το έκανε». Ο 23χρονος αποκαλύπτει, στην ίδια συνέντευξη, ότι η Άντι ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο σχολείο.
«Ήταν ένα αξιαγάπητο κορίτσι, αλλά όταν έφυγε για να γίνει μουσουλμάνα έκοψε τους δεσμούς με τους φίλους της εδώ. Πήγε να ζήσει με τον πατέρα της, αφού την προσηλύτισε. Δεν είμαι σίγουρος γιατί πήγε μαζί του, ήταν τρελός». Πριν η Άντι ακολουθήσει τον δρόμο του Ισλάμ, το 2008, είχε ένα σοβαρό τροχαίο, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr. «Βγήκε από το σπίτι της με τα ακουστικά στο κεφάλι και χωρίς να κοιτάει τη χτύπησε ένα βαν. Τραυματίστηκε σοβαρά και ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι για ένα διάστημα. Αυτό της άφησε τραυματικές εμπειρίες και ποτέ ξανά δεν ήταν η ίδια» εξηγεί ο 23χρονος φίλος της. Ο πατέρας της, τότε, πέρναγε ώρες ατελείωτες στο προσκέφαλο της κόρης του, ελπίζοντας να συνέλθει. Το κορίτσι σήμερα ζει στο Μπέρμινχαμ, ενώ σύμφωνα με άτομο του φιλικού της περιβάλλοντος, φοράει πέπλο που καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπό της, δηλώνοντας τον αγώνα που έδωσε η μητέρα της για να κρατήσει τις κόρες της κοντά της.


http://www.star.gr/proswpa/363794/h-koykla-korh-toy-tromokrath-toy-londinoy-poy-den-egine-moysoylmana-fwto
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη