17 Μαρ 2017

Η ακραία εκπαίδευση που περνάνε οι γυναίκες αεροσυνοδοί στην Κίνα, έχει σοκάρει το διαδίκτυο!

Αν πετάξετε ποτέ με κινεζικές αερογραμμές, παρατηρήστε τις αεροσυνοδούς όταν σας σερβίρουν καφέ. Τα όμορφα χαμόγελα
και η τέλεια στάση των κοριτσιών αυτών είναι αποτέλεσμα ωρών εντατικής εκπαίδευσης και σκληρής δουλειάς.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τι περνάνε οι νεαρές γυναίκες προκειμένου να μπορέσουν να βρουν δουλειά σαν αεροσυνοδοί στην Κίνα:


13

Αυτές οι γοητευτικές κοπέλες φοιτούν στο Κολέγιο Πολιτικής Αεροπορίας στο Chengdu της επαρχίας Sichuan. Μαθαίνουν να χαμογελάνε κρατώντας ένα τσοπ στικ ανάμεσα στα δόντια τους. Επίσης, βάζουν περιοδικά στο κεφάλι τους προκειμένου να πετύχουν την τέλεια στάση σώματος.

14

Μια άλλη άσκηση που τους βοηθά στην στάση του σώματος είναι η ισορροπία. Πρέπει να καταφέρουν να ισορροπήσουν ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι τους για 3 λεπτά.


15

Ακόμη, τοποθετούν ένα κομμάτι χαρτί ανάμεσα στα γόνατα τους για να μάθουν πώς να στέκονται σωστά.

16

Οι νεαροί άντρες και γυναίκες κάνουν εντατική εκπαίδευση για την στάση του σώματος ώστε να συμπεριφέρονται σωστά κατά την διάρκεια της πτήσης.

17

Η ασφάλεια είναι μεγάλη προτεραιότητα. Έχουν ακόμη και ειδικά μαθήματα για ικανότητες επιβίωσης και τεχνικές πολεμικών τεχνών, όπως το Kung Fu και το Taekwondo.

18

Κάποια μαθήματα γίνονται έξω και θυμίζουν περισσότερο στρατιωτική προπόνηση παρά εκπαίδευση αεροσυνοδών.

19

Οι κοπέλες δουλεύουν σκληρά για να γίνουν πιο δυνατές και να αυξήσουν την ισχύ του χτυπήματος τους. Είναι εκπαιδευμένες να ξεπερνούν εμπόδια και ξέρουν πώς να αμύνονται σε περίπτωση ένοπλης επίθεσης.

Το τελευταίο βήμα για να μπορέσουν να γίνουν επίσημα μέλη ενός πληρώματος είναι να περάσουν τις τελικές εξετάσεις. Ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολο. Για να μπορέσουν να αποφοιτήσουν με επιτυχία, πρέπει να σπάσουν ένα κεραμικό πιάτο με το ένα χέρι με μία προσπάθεια.

20

Δίνεται ιδιαίτερο βάρος στα μαθήματα όπου οι αεροσυνοδοί μαθαίνουν πώς να αφοπλίζουν έναν κακοποιό ή τρομοκράτη.

21

Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά αυτές οι γοητευτικές κοπέλες περνάνε από σχολαστική και εντατική εκπαίδευση προκειμένου να κάνουν κάθε επιβάτη να νιώθει ασφάλεια και άνεση μέσα στο αεροσκάφος.







athensmagazine.g
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη