20 Μαρ 2017

Πυρηνικά όπλα στην Τουρκία; Ο Ιμάμης στο πλευρό του Ερντογάν ζητά πυρηνικά όπλα για να αντιμετωπίσει τη Δύση!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ αγνοεί τους κανόνες που καθορίζονται από «Δύση» και  θέλει να δημιουργήσει τα δικά της πυρηνικά όπλα
– ο Ιμάμης κοντά στον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει ζητήσει να τα αποκτήσουν – καθώς η κρίση μεταξύ Βρυξελλών και Άγκυρας βαθαίνει.
Οι ανησυχητικές συμβουλές δόθηκαν πριν από το τουρκικό δημοψήφισμα με στόχο τη μεγαλύτερη δύναμη στον Πρόεδρο Ερντογάν,λίγες εβδομάδες πριν – και στη διατήρηση των μεσαίων εντάσεων μεταξύ Άγκυρας και των ηγετών της ΕΕ .
Ο Hayrettin Καραμάν, από το τουρκικό AK Κόμμα (θρησκευτικός ηγέτης), επιτέθηκε «στη Δύση», σε επιστολή που ο Ερντογάν επέμεινε αμέσως να επενδύσει σε όπλα μαζικής καταστροφής.
Πυρηνικά όπλα στην Τουρκία; Ο Ιμάμης στο πλευρό του Ερντογάν ζητά πυρηνικά όπλα για να αντιμετωπίσει τη Δύση! - Εικόνα1

Σε απευθείας σύνδεση δημοσιεύετε η συμβουλή του ιμάμη στις  χριστιανικές χώρες Κατηγορούμενος στη Δύση του εγωισμού και του ρατσισμού – Δηλώνοντας την κακή στάση της Τουρκίας  που έχει  γίνει»ταχεία».
Πυρηνικά όπλα στην Τουρκία; Ο Ιμάμης στο πλευρό του Ερντογάν ζητά πυρηνικά όπλα για να αντιμετωπίσει τη Δύση! - Εικόνα2

Ο Πρόεδρος Ερντογάν είναι στα μέσα μιας βαθιάς ευρωπαϊκής κρίσης ειδικά με τη Γερμανία και την Ολλανδία καθώς οι δύο χώρες απαγόρευσαν και έδιωξαν δυο φορές τους Τούρκους υπουργούς  που έκαναν εκστρατεία για το δημοψήφισμα.
Ο κ Ερντογάν ανταπέδωσε με τη σύγκριση με τους Ναζί και οι διαμαρτυρίες έγιναν από την Πρεσβεία της Ολλανδίας, στην Άγκυρα.

Η κρίση απειλεί να ακυρώσει τη συμφωνία για τους  μετανάστες.

Αλλά, στον κ Ερντογάν που ακούει τον αγαπημένο θρησκευτικό ηγέτη του, οι εντάσεις μπορεί να είναι ακόμη περισσότερες και να επεκταθούν..
http://www.express.co.uk/news/world/780240/TURKEY-Imam-Erdogan-nuclear-weapons-NOW-EU-tension-Germany-Netherlands



ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS: corfiatiko.blogspot.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη