29 Μαρ 2017

Αυτή είναι η μοναδική διαφορά της Coca ‑ Cola και της Pepsi

Coca Cola ή Pepsi; Μπορεί η Coca - Cola παγκοσμίως να επικρατεί της αντιπάλου της αλλά υπάρχουν αρκετές χώρες και
αρκετοί άνθρωποι που προτιμούν την Pepsi.
Για παράδειγμα στις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Η επικράτηση της Coca - Cola δεν είναι η ίδια όπως εμείς την βλέπουμε στην Ελλάδα. Οι δυο κολοσσοί κονταροχτυπιούνται καθημερινά για το ποιος θα καταφέρει να πάρει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Καλύτερη είναι δύσκολο να πεις ποια είναι μετά βεβαιότητος. Γιατί αυτό κυρίως εναπόκειται στην γεύση που προτιμά κάθε ουρανίσκος και ποικίλει από άτομο σε άτομο.
Και αν πολύ ξινίζουν τα μούτρα τους όταν τους πληροφορούν πως δεν μπορούν να τους σερβίρουν το αγαπημένο τους αλλά το ανταγωνιστικό του αναψυκτικό, θα πρέπει να μάθουν πως η διαφορά τους δεν είναι μεγάλη. Τουλάχιστον από άποψη συστατικών. Αν και οι fan διαφωνούν κάθετα, κάτι τέτοιο ισχύει.
Ποια είναι λοιπόν η μικρή τους διαφορά; Ή καλύτερα ποιο συστατικό κάνει την διαφορά; Η απάντηση έχει δοθεί από το 2005, στο βιβλίο «Blink» του Malcolm Gladwell. Και αφού η διαμάχη συνεχίζεται και η μικρή διαφορά έτεινε να ξεχαστεί, το «Foodbeast» αποφάσισε να την ξαναφέρει στην επιφάνεια.
Η Pepsi λοιπόν χαρακτηρίζεται από την έκρηξη της γεύσης των εσπεριδοειδών, ενώ η Coca - Cola είναι πιο γλυκιά λόγω της βανίλιας που εμπεριέχει. Ωστόσο όλη την διαφορά την κάνει το κιτρικό οξύ που έχει στα συστατικά της η Pepsi, ενώ η Coca - Cola όχι.
 
E-Radio.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη