14 Μαρ 2017

Θα ζήσουμε εποχές Παπαρίζου: Απόλυτο φαβορί για την Eurovision η Ελλάδα! Σε τι θέση την δίνουν οι στοιχηματικές;

Για τα ημιτελικά και τον μεγάλο τελικό της Eurovision στις 9, 11 και 13 Μαΐου 2017 έχουμε ακόμη χρόνο, ωστόσο, ήδη έχουν
αλλάξει ραγδαία οι αποδόσεις των φαβορί.

Όπως κάθε χρόνο στους τελευταίους διαγωνισμούς, οι προβλέψεις των ευρωπαϊκών στοιχηματικών εταιρειών παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προσέγγιση των φαβορί και του φετινού νικητή.

Θυμίζουμε ότι η Eurovision σεζόν είχε ξεκινήσει πριν καλά-καλά μπει το 2017, με πρώτο φαβορί την Ελληνίδα Demy, για να πάρει αργότερα τη θέση της η Γαλλία.


Αποτέλεσμα εικόνας για eurovision 2017

Όσο συμπληρώνεται το παζλ με τα τραγούδια που λείπουν και όλες οι χώρες βρίσκουν τον τραγουδιστή και το τραγούδι (με συνθέτη, στιχουργό και σκηνική παρουσία) που θα τις εκπροσωπήσει, οι αποδόσεις και τα φαβορί αλλάζουν.

Η ελληνική συμμετοχή με την Demy και το τραγούδι "This is Love" βρίσκεται σύμφωνα με τις αποδόσεις που βγάζουν οι κορυφαίες ευρωπαϊκές στοιχηματικές εταιρείες μέσα στην τελική τετράδα σε κάθε σετ αποδόσεων που μελετήσαμε. Το μεγάλο φαβορί για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού (62ος) Eurovision 2017 στο Κίεβο της Ουκρανίας είναι η Ιταλία με τον τραγουδιστή Φρανσέσκο, σε απόδοση 2,40 κατά μέσο όρο!


Αποτέλεσμα εικόνας για eurovision 2017

Ο ελληνικός Stoiximan, πιστός και αξιόπιστος παρατηρητής του ειδικού στοιχήματος της Eurovision κάθε χρόνο, δίνει κι εκείνος πρώτο φαβορί για νίκη στη Eurovision 2017 την Ιταλία με το τραγούδι του Φρανσέσκο, πλην όμως σε μεγαλύτερη απόδοση: 2,60.

Σύμφωνα με τον Stoiximan, η Ελλάδα ανακηρύσσεται δεύτερο φαβορί με την Demy στο Κίεβο σε απόδοση 8,00!

Ακόμη, τις πιο δημοφιλείς παικτικά αποδόσεις έχουν και το Βέλγιο (8,50 στον Stoiximan) και η Σουηδία (9,00 στον Stoiximan).






athensmagazine.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη