14 Μαρ 2017

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΓ. ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝHΤΗΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΛΕΞΗΣ ΓΚΡΑΤΣΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!!!!!!!

Είναι ο προπονητής της Κυπελλούχου ομάδας της Ε.Π.Σ. Σερρών για το 2017.
Ο Αλέξης Γκράτσιος οδήγησε την Ελπίδα Σκουτάρεως στην κατάκτηση του κυπέλλου,  είναι όμως κι έτοιμος να παραδώσει την ομάδα στον… επόμενο προπονητή. Ανέλαβε πριν λίγο καιρό την Ελπίδα Σκουτάρεως και θα παραδώσει την …Κυπελλούχο Ελπίδα Σκουτάρεως.  Λίγα λεπτά μετά το τέλος του μεγάλου τελικού και λίγο πριν την απονομή του κυπέλλου ο Αλέξης Γκράτσιος μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για το μυστικό της επιτυχίας αλλά και για την απόφαση του να μην υποκύψει στις πιέσεις της διοίκησης και να αποχωρήσει από τη θέση του πρώτου προπονητή. Βέβαια ο τεχνικός που έγραψε το όνομα του στην ιστορία του συλλόγου παραμένει τεχνικός διευθυντής σε αυτόν. Ο Αλέξης Γκράτσιος είπε στην ΕΡΤ Σερρών:
«Εδώ και 14 μέρες που έχω αναλάβει τα ηνία της ομάδας κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι τα παιδιά χρειαζόταν στήριξη κατά αρχάς και μετά ηρεμία. Δουλέψαμε αρκετά καλά στην αμυντική ομαδική λειτουργία της ομάδας και στην επιθετική, όσο είμαι εγώ στην ομάδα δεν δεχθήκαμε γκολ σε τρία παιχνίδια. Από εκεί και πέρα τους είπα και μέσα στα αποδυτήρια και όλη την εβδομάδα, γιατί μιλήσαμε πάρα πολύ με τα παιδιά, ότι τα τρία χαρακτηριστικά στοιχεία που έπρεπε να βγάλουμε για να κατακτήσουμε το κύπελλο ήταν: κατά αρχάς να βγάλουνε μέσα στο γήπεδο την ποιότητα που έχουν ως ποδοσφαιριστές, να υπάρχει αγωνιστική πειθαρχία και πάθος και να βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωισμό. Από τη στιγμή που θα έβγαιναν αυτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο πίστευα ότι θα ήταν νικητές. Είναι πανάξιοι νικητές, δεν τους χαρίστηκε τίποτε, κατέκτησαν το κύπελλο με την αξία τους, φυσικά είναι ένας τίτλος για την ομάδα που μπαίνει στο βιογραφικό των παιδιών από εκεί και πέρα πρωταρχικός στόχος της διοίκησης είναι η άνοδος της ομάδας στη Γ εθνική. Χρειαζόμαστε δουλειά, από αύριο στην καθημερινότητα και συνεχίζουμε τον μαραθώνιο ο οποίος λέγεται πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Σερρών. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας Λιθοτόπου η οποία έχει κάνει τεράστια ποδοσφαιρικά βήματα τα τελευταία χρόνια. Για την ομάδα μου, συγχαρητήρια στα παιδιά πάνω από όλα, στη διοίκηση, στον κόσμο του Σκουτάρεως που μας βοήθησε πάρα πολύ και ήταν κοντά μας, συγχαρητήρια στην Ε.Π.Σ. Σερρών για την άψογη διοργάνωση».

watermarked-ΚΕΝΤΡΙΚΗΌσον αφορά για του που αφιερώνει το κύπελλο:
 «Στους παίκτες της ομάδας και στη διοίκηση. Είναι αυτή η διοίκηση η οποία με εμπιστεύτηκε. Είμαι υπηρεσιακός προπονητής, με ενημέρωσαν ότι θα πάρουν προπονητή από αύριο, φυσικά τα συζητήσαμε τις προηγούμενες μέρες, τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη, πιέζουν να μείνω αλλά έχω άλλες υποχρεώσεις και δεν μπορώ να συνεχίσω».











 ert.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη