21 Απρ 2017

Αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου για το 2017

Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη μοναδική
της εικόνα. Η 49χρονη Julia Roberts ανακηρύχθηκε σύμφωνα με το People ως η World’s Most Beautiful Woman της χρονιάς!
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε για πρώτη φορά στο εξώφυλλο του επετειακού τεύχους «World’s Most Beautiful» πριν από 26 ολόκληρα χρόνια! Η Julia Λοιπόν καταφέρνει να παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.


Πρόκειται για την πέμπτη (5η) συνολικά φορά που κατακτά τον σχετικό τίτλο, επίδοση που αποτελεί… ρεκόρ για μία star. Η ίδια δυσκολεύτηκε ακόμη και να το πιστέψει, αναφέροντας στον αρχισυντάκτη Jess Cagle: «Είμαι ιδιαίτερα κολακευμένη και ενθουσιασμένη!». Μάλιστα δυσκολεύτηκε να συνειδητοποιήσει πως το έχει ήδη επιτύχει 5 φορές!

Το 1991 όταν και ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε στο συγκεκριμένο τεύχος του People ήταν μόλις 23 ετών. Εκείνο το διάστημα προκάλεσε αίσθηση στο Hollywood με τις πρώτες μεγάλες κινηματογραφικές της επιτυχίες «Ανθισμένες Μανόλιες» και «Pretty Woman». Αναπολώντας το παρελθόν της εξήγησε πως έδειχνε αξιολάτρευτη, αθώα και χαρούμενη από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πώς βλέπει όμως τον εαυτό της 26 χρόνια από τώρα. «75 χρονών; Πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου… Πιστεύω πως αν μπορώ να μεγαλώσω με αξιοπρέπεια, θέλω να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν και να συνειδητοποιούν τα όνειρά τους. Μακάρι να βρουν το άλλου τους μισό, να κάνουν την οικογένειά τους… και μικρά πλασματάκια για εμένα και τον Danny να κακομάθουμε!», ανέφερε. Εδώ και 14 χρόνια είναι αχώριστοι με τον αγαπημένο της Danny Moder, με τον οποίο έχει αποκτήσει τα δίδυμα Hazel και Phinnaeus (12 ετών) και τον 9χρονο Henry!







ATHENS PARTY | Νέα
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη