18 Απρ 2017

Φωτοβολίδες από τη Θεσσαλονίκη: "Συνονθύλευμα ο ΠΑΟ, θα φάει πάνω από 3 στην Τούμπα" - "Πάνε μαζί ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός"!



  Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει περισσότερα από τρία γκολ στην Τούμπα, στη ρεβάνς Κυπέλλου εναντίον του
Παναθηναϊκού, αρκεί να είναι υγιής ο Πρίγιοβιτς, εξέφρασε μέσω του SportDog ο Νίκος Πετρουλάκης.
Συνέντευξη-ποταμός από τον Νίκο Πετρουλάκη στο SportDog για το Κύπελλο και πρόβλεψη-βόμβα για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Καυτές ατάκες και για Κλάους, Σαββίδη, Ηρακλή, Άρη!
Ο διευθυντής των Μέσων της Arena (Arena Press, Arena FM, arenafm.gr) χαρακτήρισε συνονθύλευμα τον Παναθηναϊκό, στο πρόσφατο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε στους Μπεργκ - Ζέκα, στον Πρίγιοβιτς, αλλά και στο πρόβλημα του... Αθανασιάδοβιτς.
Μίλησε για πιθανή συμπόρευση ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού στο θέμα της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και για τη μεγάλη ελληνική ομάδα που οι ποδοσφαριστές της δεν πήραν ούτε το δώρο του Πάσχα.
Διαβάστε αναλυτικά στη συνέντευξή του στον SportDog:
Κύριε Πετρουλάκη, ποιο είναι το σχόλιό σας για την εικόνα τού ΠΑΟΚ στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και ποιο για το ντέρμπι του πρωταθλήματος;
"Πρόκειται για δύο διαφορετικά παιχνίδια, καθώς το ένα ήταν για το πρωτάθλημα και το άλλο για το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός κατέβηκε με 9 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, που δεν ήταν οι βασικοί του και η ομάδα παρουσιάστηκε ως ένα συνοθύλευμα. Το εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ και του έριξε τρία γκολ στο ημίχρονο, θα μπορούσε να είχε ρίξει και έξι. Στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός ήταν διαφορετικός. Με Μπεργκ και Ζέκα αυτή η ομάδα είναι διαφορετική, κι όταν δεν παίζουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές ο Παναθηναϊκός είναι χειρότερος του Λεβαδειακού. Αυτοί οι δύο πήραν το παιχνίδι Κυπέλου στη Λεωφόρο και ειδικά ο Σουηδός ήταν το κερασάκι στην τούρτα του Παναθηναϊκού. Ο Ίβιτς στη Λεωφόρο έβαλε 11άδα που έπρεπε να δούμε το 6 οριζοντίως και το 5 καθέτως για να καταλάβουμε τι ήθελε, ήταν 11άδα σταυρόλεξο. Μαλεζάς και Κρέσπο τράκαραν στην αρχή τα κεφάλια τους, ενώ έπρεπε να επιλέξει τον Βαρέλα για την άμυνα. Αλλά δεν κατάλαβε κανένας τι έκανε στο τέλος ο Ίβιτς, όταν έβγαλε τον επιθετικό Ενρίκε και έβαλε τον Κίτσιου, αλλά και όταν έβαλε τον Τσίμιροτ, στο 87΄. Να κάνει τι, εκείνη την ώρα ο Τσίμιροτ; Ο προπονητής τού ΠΑΟΚ ήταν ντεφορμέ και γι' αυτό ο Δικέφαλος από τη Μ. Πέμπτη κουβάλησε τον Επιτάφειο".
Μπορεί να πάρει την πρόκριση στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ;
"Ήταν τραγικός στη Λεωφόρο, καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ που ξέρουμε. Αλλά μέσα στην Τούμπα θα προκριθεί, γιατί είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Θα αναλάβει δράση και ο κόσμος, καθώς οι παίκτες γνωρίζουν ότι αν δεν πετύχουν έναν από τους στόχους τους, όπως είναι αυτός του Κυπέλλου, μπορεί ο Σαββίδης να τρελαθεί το καλοκαίρι και να τους διώξει όλους. Πιστεύω ότι μπορούν να βάλουν πάνω από τρία γκολ στον Παναθηναϊκό, καθώς η άμυνά του δεν αποτελεί εγγύηση. Ειδικά να απενεργοποιήσει τα ατού των Μπεργκ - Ζέκα ο ΠΑΟΚ, μπορεί να τα καταφέρει".
Ποια είναι η άποψή σας για το θέμα τού Κλάους και της επιθετικής αφλογιστίας του;
"Ο Αθανασιάδης αν λεγόταν Αθανασιάδοβιτς, θα τον είχαν διώξει από τον ΠΑΟΚ σαν παλτό. Επειδή προέρχεται από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, υπάρχει υπομονή και ανοχή με την περίπτωσή του. Γιατί οι εμφανίσεις που κάνει φέτος δεν είναι εμφανίσεις ποδοσφαιριστή Σούπερ Λιγκ. Αν αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό ή οικογενειακό πρόβλημα, όπως ακούγεται, θα πρέπει να το λύσει μόνος του. Απλώς ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρακαλάει να είναι 100% έτοιμος στη ρεβάνς ο Πρίγιοβιτς. Αν ο Σέρβος είναι έτοιμος, τότε ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί. Γιατί ούτε ο Κουλούρης ούτε ο Κλάους είναι παίκτες που μπορούν να εμπνεύσουν επιθετικά".
Τι χρειάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ για να πρωταγωνιστήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο;
"Θα έπρεπε ήδη να είχε κλείσει τερματοφύλακα μεγάλης κλάσης, π.χ. τον Ρομπερτο ή κάποιον της δικής του εμβέλειας. Οπσωδήποτε έναν αριστεροπόδαρο στόπερ, οπωσδήποτε ένα αριστερό μπακ- χαφ, οπωσδήποτε ένα 8άρι. Αυτοί είναι οι απαραίτητοι άμεσα. Αλλά μιλάμε για παίκτες εμβέλειας Πρίγιοβιτς, αν θέλει να κάνει πρωταθλητισμό".
Μπορούμε να πούμε ποιοι ποδοσφαριστές του ΠΑΟΚ απέδειξαν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι;
"Αυτό είναι θέμα προπονητή, είναι θέμα του Ίβιτς, αν θα είναι στην ομάδα ο Ίβιτς και το καλοκαίρι. Αυτός ξέρει καλύτερα. Αναμένεται να αποχωρήσουν γύρω στους έξι ποδοσφαιριστές το προσεχές καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ, οπότε θα χρειαστεί να κάνει μίνιμουμ έξι μεταγραφές. Θα πρέπει λοιπόν αυτοί που θα έρθουν να είναι 11αδάτοι και καλύτεροι από αυτούς που θα φύγουν. Και φυσικά να μην έρθουν για να μάθουν ποδόσφαιρο στην καμπούρα του ΠΑΟΚ".
Ο Σαββίδης μπορεί να ρίξει τον Ολυμπιακό από τη θέση του, μετά και τις εξελίξεις που φαίνεται ότι θα υπάρξουν στην ΕΠΟ;
"Δεν ξέρω αν θα πάνε κόντρα ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, καθώς μπορεί να πάνε και μαζί. Μπορεί να θέλουν όλοι το καλό τού ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιατί υπήρξε καλό κλίμα στη συνάντηση του Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους των 4 μεγάλων ομάδων και η επόμενη κίνηση θα πρέπει να είναι η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με τους 4 ισχυρούς άνδρες των ίδιων ομάδων, στο ίδιο τραπέζι. Το ζήτημα, λοιπόν, είναι να καθαρίσει το ποδόσφαιρο και να μη γίνει κανένας χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Ο Σαββίδης που έχει την ευθύνη για την κάθαρση αυτή τη στιγμή, θέλει καθαρό ποδόσφαιρο με 50-50 για όλους".
Στον Ηρακλή τι βλέπετε; Σώζεται η παρτίδα αγωνιστικά και διοικητικά;
"Είναι ηρωισμός από που έχουν πετύχει οι παίκτες του Ηρακλή. Που έφυγαν, τώρα, χωρίς να πάρουν το δώρο του Πάσχα, ενώ αποχώρησε και ο προπονητής. Κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα πρέπει μετά το Πάσχα να μαζευτεί, να δούνε πόσοι μείνανε και να πάνε στον πόλεμο. Αν ο Ηρακλής κερδίσει και τον Παναιτωλικό, κερδίζει την παραμονή του. Και θα τον κερδίσει εντός έδρας, για να τα παρατήσουν μετά και να φύγουν, προκειμένου να ξεφτιλίσουν τους παράγοντες της ομάδας. Τους οποίους όπως μαθαίνω έχει αναλάβει δράση η Αγγελική Νικολούλη για να τους βρει. Πέρα από την πλάκα, αν δεν φύγει ο Παπαθανασάκης από την ομάδα, ο Ηρακλής δεν έχει καμιά τύχη. Ο άνθρωπος δεν ξέρει πού βρίσκεται. Και τείνει να γίνει επικίνδυνος σε βάρος του Ηρακλή, καθώς μπορεί να τον διαλύσει τελείως".
Ο Άρης θα συμμετέχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ;
"Για εμένα ο Άρης προλαβαίνει να ανέβει, αλλά φυσικά χρειάζεται νίκες μέχρι το τέλος. Γιατί κάπου θα χάσει βαθμούς η Λαμία και ο Απόλλωνας, δεν έγιναν ξαφνικά Μπαρτσελόνα. Αν και βλέπω ότι η Λαμία έχει "προστασία" από τους διαιτητές, φαίνεται ότι κάνει πολύ καλή δουλειά για να θωρακίσει την ομάδα του ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Και ο Απόλλωνας βλέπω ότι έχει ισχυρό τιμ εκτός αγωνιστκκού τμήματος, με τον έμπειρο Μυροφορίδη να παίζει σημαντικό ρόλο. Ο Άρης τι έχει, αναρωτιέμαι; Εκτός από τον λαό του, το όνομά του, την Ιστορία του, χρειάζεται και ψυχή στη Β΄ Εθνική".





 sportdog.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη