Τα λεμόνια είναι στην εποχή τους, άφθονα, και πρέπει να ετοιμάσετε
σπιτική λεμονάδα για την σεζόν. Μην περιμένετε το καλοκαίρι που τα
λεμόνια σπανίζουν ή είναι εισαγωγής.
Υλικά
- 3 λεμόνια
- 1/2 λίτρο νερό
- 200 γραμμάρια ζάχαρη
- Εκτέλεση
- Βάλτε το νερό σε μια κατσαρόλα και προσθέστε τη ζάχαρη
- Αφήστε να βράσει ώσπου να διαλυθεί εντελώς η ζάχαρη και να γίνει ελαφρύ σιρόπι
- Στίψτε τα λεμόνια και βάλτε τα σε καράφα -Προσθέστε εκεί το σιρόπι και βάλτε την καράφα στο ψυγείο ώσπου να καταναλώσετε την λεμονάδα, με παγάκια, δυόσμο, φρούτα κλπ