28 Απρ 2017

Επιμήκυνση πέους: Όσα θέλετε να γνωρίζετε

Η υγιής σεξουαλική ζωή είναι αναμφίβολα για όλους μας κάτι πολύ σημαντικό . Μία καλή σεξουαλική ζωή μπορεί να μας βοηθήσει όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά σύμφωνα με όλο και περισσότερες έρευνες , και
σωματικά. Απελευθερώνει ορμόνες που οδηγούν στην καταπολέμηση του άγχους, στην βελτίωση της διάθεσης αλλά και στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος! Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει σε όλα τα παραπάνω το μέγεθος του πέους για έναν άντρα; Ίσως τον μεγαλύτερο!
Για τον άντρα, το θέμα του μεγέθους ήταν είναι και θα είναι ένα από τα θέματα που επηρεάζει όχι μόνο την αυτοπεποίθηση του αλλά και το πως βλέπει γενικότερα τον εαυτό του. Σύμφωνα με τη σύγχρονη ψυχολογία το θέμα του μεγέθους συχνά επηρεάζει έναν άντρα όχι μόνο στις σχέσεις του με το άλλο φύλο, αλλά ακόμα και σε σχέσεις μη σεξουαλικές και σε πολλές εκφάνσεις της ζωής του. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που το συγκεκριμένο θέμα παύει να είναι απλά ένα θέμα «σύγκρισης» με τους φίλους ή ένα επιπλέον προσόν για ένα ενεργά σεξουαλικό άτομο; Τι γίνεται δηλαδή στην περίπτωση που δημιουργούνται λειτουργικά προβλήματα ή που ένας άντρας δεν μπορεί είτε για σωματικούς είτε για ψυχολογικούς λόγους που σχετίζονται με το μόριο του να έχει μία υγιή σεξουαλική ζωή;
Την απάντηση την έχει δώσει εδώ και πολλά χρόνια η επιστήμη με τη μέθοδο επιμήκυνσης πέους. Πόσο γνωστή όμως είναι αυτή η μέθοδος στην Ελλάδα; Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε τις απαραίτητες πληροφορίες γύρω από το συγκεκριμένο θέμα; Όπως και πολλά άλλα ζητήματα, το συγκεκριμένο αποτελεί ένα θέμα ταμπού για την ελληνική κοινωνία. Σε πολλές χώρες του εξωτερικού η συγκεκριμένη μέθοδος έχει διαδοθεί σημαντικά και σιγά σιγά έχει ξεκινήσει να φτάνει και στην χώρα μας.
Πριν προλάβουμε να κάνουμε αρνητικές σκέψεις ή κρίσεις ας αναλογιστούμε πόσο σημαντικό μπορεί να είναι για κάποιο άτομο να εφαρμόσει τη συγκεκριμένη μέθοδο και ποια θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να έχει. Είναι βέβαιο λοιπόν ότι η επιμήκυνση πέους μπορεί να αλλάξει όχι μόνο τη ζωή του ίδιου του ατόμου αλλά και της συντρόφου του. Ένας άντρας ο οποίος νιώθει ότι χρειάζεται να εφαρμόσει τη συγκεκριμένη μέθοδο , είτε για συναισθηματικούς είτε για απόλυτα σωματικούς λόγους είναι βέβαιο ότι μετέπειτα θα απαλλαγεί από οποιαδήποτε κόμπλεξ, θα βελτιωθεί η διάθεση του και βέβαια ότι θα έχει μία πολύ καλύτερη σεξουαλική ζωή.
Φυσικά όλα τα παραπάνω θα ωφελήσουν και το έτερον του ήμισυ , λύνοντας πολλά από τα σεξουαλικά προβλήματα που ίσως ταλαιπωρούν το ζευγάρι. Έτσι, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη μέθοδο απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις που θα θέλατε να κάνετε!
Ποιες είναι λοιπόν οι λύσεις για την μεγέθυνση του πέους? Οι επιλογές ανάμεσα στις οποίες έχει να διαλέξει κάποιος για να επιτύχει την επιμήκυνση είναι οι εξής:
Οι λύσεις:
1) Κατάλληλες ασκήσεις και συγκεκριμένος εξοπλισμός.
2) Χάπια ή φυτικές κρέμες, που λειτουργούν αγγειοδιασταλτικά και έχουν αποτελέσματα τόνωσης της τεστοστερόνης.
3) Η επέμβαση επιμήκυνσης πέους. Επιπρόσθετα πολλές φορές γίνεται συνδυασμός των παραπάνω μεθόδων για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.
Πιο αναλυτικά
Ας ξεκινήσουμε από την πρώτη επιλογή. Οι ασκήσεις και ο εξοπλισμός λειτουργούν σε αυτή την περίπτωση όπως και στην εκγύμναση οποιουδήποτε άλλου μυ του σώματός σας.
Οι πιο δημοφιλής και αποτελεσματικές είναι οι εξής:
1. Ασκήσεις Kegels: Oι συγκεκριμένες ασκήσεις αν και δεν είναι προσαρμοσμένες ειδικά για το συγκεκριμένο μέρος του σώματος, είναι αρκετά αποτελεσματικές καθώς βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στα αγγεία και επίσης κάνουν το μυ πιο δυνατό και πιο γυμνασμένο, προσφέροντας ακόμα και καλύτερη στύση. Πως γίνονται λοιπόν αυτές οι ασκήσεις; Ενώ ουρείτε σφίχτε απότομα τους μύες σας για να σταματήσετε τη ροή. Αυτή οι μύες που νιώθετε να συγκρατούν τη ροή είναι οι πυελικοί μύες. Σφίχτε τους όσο μπορείτε για μερικά δευτερόλεπτα και μετά χαλαρώστε απελευθερώνοντας ξανά τη ροή. Η επανάληψη αυτής της άσκησης οδηγεί στην ενδυνάμωση του πέους και στην αύξηση της ροής του αίματος στο συγκεκριμένο σημείo.
2) Jelqing: Η ίδια η λέξη προέρχεται από την αραβική λέξη «jelq» που σημαίνει άρμεγμα. Η άσκηση αυτή προέρχεται από μία αραβική τεχνική, ουσιαστικά . H όλη λογική της τεχνικής είναι να απελευθερωθεί το αίμα το οποίο είναι φυλακισμένο μέσα στο πέος ώστε αυτό να λειτουργεί πιο σωστά. Σκεφτείτε πως λειτουργούν τα χέρια σας όταν στραγγίζετε ένα βρεγμένο ρούχο. Η λογική είναι η ίδια , πιάνετε το πέος από τη βάση του και με κυκλικές κινήσεις σαν να «στραγγίζετε» προς την άκρη του. Έχει διατυπωθεί ότι η παραπάνω είναι η άσκηση με τα περισσότερα άμεσα και εμφανή αποτελέσματα στον συγκεκριμένο τομέα.
3) Streching: Φυσικός τρόπος τεντώματος των μυών του πέους που οδηγούν στην μεγέθυνση του. Στις ασκήσεις αυτές ο άντρας πρέπει να κρατάει το πέος από την άκρη του και ελαφρά αλλά σταθερά να το τραβάει «προς τα έξω» σε αντίθετη δηλαδή φορά από τη βάση του .
4) Συμπίεση: Σε αυτή την άσκηση τα χέρια τοποθετούνται κυκλικά το ένα στη βάση και το άλλο στην άκρη του πέους και με αργό αλλά σταθερό ρυθμό και κυκλική φορά το ένα κινείται προς το άλλο προκαλώντας διαστολή των αιμοφόρων αγγείων στο σημείο
Πρέπει βεβαίως κάποιος να είναι πολύ προσεχτικός εκτελώντας τις παραπάνω ασκήσεις καθώς είναι πιθανό να τραυματίσει τους ιδιαίτερα ευαίσθητους μύες της περιοχής , ακόμα και να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη.
Συνεχίζοντας, οι σχετικές συσκευές που μπορεί να βρει κανείς με μία μικρή έστω έρευνα στο διαδίκτυο είναι πάρα πολλές . Πιο διαδεδομένες είναι οι παρακάτω:
1) Οι αντλίες πέους: Είναι συσκευές οι οποίες εμφυσούν αέρα στο σημείο προκειμένου να προκαλέσουν υπεραιμάτωση της περιοχής, επιμηκύνοντας τα αγγεία αλλά και τους ιστούς στην συγκεκριμένη περιοχή.
2) Οι λεγόμενες συσκευές επιμήκυνσης οι οποίες κάνουν ουσιαστικά την άσκηση stretching που προαναφέραμε, τεντώνουν δηλαδή το πέος χρησιμοποιώντας διάφορους μηχανισμούς υπό διάφορες μορφές.
3) Τέλος, υπάρχουν και οι συσκευές που τοποθετούν βάρη στο πέος με τη λογική ότι το πέος θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στην καινούρια κατάσταση προσπαθώντας να «σηκώσει το βάρος» και ως εκ τούτου όχι μόνο θα δυναμώσει αλλά και θα επιμηκυνθεί .
Όλα τα παραπάνω βέβαια επιβάλλεται επίσης να χρησιμοποιούνται με πολύ μεγάλη προσοχή προς αποφυγή τραυματισμού του ενδιαφερόμενου. Στην εφαρμογή όλων των παραπάνω συσκευών είναι πολύ πιθανό να ασκηθεί υπέρμετρη πίεση και υπερβολικό βάρος στο αντρικό μόριο που μπορεί να οδηγήσουν όχι μόνο σε τραυματισμό αλλά και σε σοβαρότατες παθήσεις όπως η Νόσος Peyronie.Τα αποτελέσματα της χρήσης των παραπάνω συσκευών είναι συνήθως προσωρινά και διαρκούν λίγες μόνο ώρες, όσο ακριβώς διαρκεί και η υπεραιμάτωση του σημείου.
Τα συμπληρώματα σε μορφή χαπιών ή διάφορων φυτικών κρεμών ή λοσιόν ποικίλουν στην αγορά αλλά η αποτελεσματικότητά τους και η διάρκειά τους παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη
Τέλος , έχουμε την μέθοδο της χειρουργικής επέμβασης της επιμήκυνσης πέους. Είναι βεβαίως η πιο ακριβή από τις προαναφερόμενες μεθόδους, παραμένει όμως η ασφαλέστερη και μάλλον και η πιο αποτελεσματική. Η χειρουργική επέμβαση που στοχεύει είτε στην αλλαγή του μήκους είτε στην αλλαγή του πάχους του πέους ονομάζεται φαλλοπλαστική και έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα παγκοσμίως.
Η επέμβαση μπορεί να γίνει με τη χρησιμοποίηση δερματικών ή τεχνητών επιθεμάτων αλλά και χωρίς αυτή στηριζόμενη αποκλειστικά στον ευθειασμό της κλίσης και της κάμψης του ίδιου του πέους. Εδώ ανακύπτει το εξής ζήτημα :πόσα εκατοστά θα θελήσει κανείς να επιμηκύνει κανείς το πέος του; Για τον θεράποντα ιατρό όμως το ζήτημα είναι με την πρόσθεση πόσων επιπλέον εκατοστών το πέος θα παραμείνει λειτουργικό .
Κατά κανόνα οι γιατροί προτείνουν μία λογική αύξηση σε σχέση πάντα με το υπάρχον μόριο του συγκεκριμένου ατόμου που θέλει να κάνει την προσθετική επέμβαση και όχι μία υπερβολική αύξηση του πέους η οποία συχνά οδηγεί και σε ανεπιτυχείς επεμβάσεις και αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη επέμβαση κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και στη χώρα μας , ενώ σε διάφορες χώρες του εξωτερικού αποτελεί ήδη μία επέμβαση ρουτίνας. Οι Έλληνες ακόμα είναι αρκετά δύσπιστοι με τη συγκεκριμένη επέμβαση αν και σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες είναι άκρως αποτελεσματική και έχει πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας.
Αντί επιλόγου
Συνοψίζοντας , υπάρχουν πολλές και διαφορετικές μέθοδοι για την επιμήκυνση του πέους του άντρα, πιθανότατα πολύ περισσότερες από ότι είχατε φανταστεί. Το σημαντικό όμως είναι ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να βοηθήσει τον άντρα να βελτιώσει σημαντικά τη σεξουαλική του ζωή και να ανανεώσει τη σχέση του ζευγαριού.
Μπορεί επίσης να δώσει πίσω στον άντρα την χαμένη του αυτοπεποίθηση ,να τον κάνει να δει με άλλο μάτι τον εαυτό του, να τον βοηθήσει σημαντικά στη λύση των ψυχολογικών κόμπλεξ και προβλημάτων που προέρχονται από το συγκεκριμένο σωματικό πρόβλημά του.
Σε τέτοια θέματα δε θα πρέπει κανείς να σκέφτεται τι θα πει ο κόσμος ή τι γνώμη έχει η κοινωνία για το συγκεκριμένο θέμα . Αυτό που είναι σημαντικό είναι να νιώθει κάποιος καλά με τον εαυτό του , κάτι που κατ’ επέκταση θα αλλάξει και το πώς νιώθει με τους γύρω του και την συμπεριφορά του στις ανθρώπινες σχέσεις. Εξάλλου αν μπορεί κάποιος να αλλάξει ένα μέρος του εαυτού του και να νιώσει καλύτερα γιατί να μην το κάνει και ποιος μπορεί να κρίνει αρνητικά κάποιον που θέλει να βελτιώσει τον εαυτό του;

www.erodate.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη