28 Απρ 2017

Σεξ μέσω αγγελίας: Τι πρέπει να προσέχετε

Η σεξουαλική πράξη με στόχο την ικανοποίηση των φυσιολογικών αναγκών, ή αλλιώς, των ορμονών κάποιου, είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και καθόλου κατακριτέο. Η σεξουαλική
επαφή δεν είναι απαραίτητο να συνδέεται και να συνδυάζεται με τον έρωτα. Είναι πολλές οι φορές εκείνες που η σαρκική απόλαυση και μόνο είναι αρκετή ώστε να επιφέρει ένα απολαυστικό αποτέλεσμα που σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσει κανείς.
Δεν είναι λίγες οι ιστοσελίδες μέσω τον οποίων μπορεί ο καθένας να αναζητήσει αγγελίες γυναικών που προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες έναντι κάποιας χρηματικής αμοιβής. Εξάλλου, το πληρωμένο σεξ είναι κάτι που αρκετός κόσμος επιλέγει ώστε να ικανοποιήσει τις ερωτικές του επιθυμίες και φαντασιώσεις, με όλο και περισσότερους ανθρώπους να στρέφονται προς αυτό για τους δικούς του λόγους. Παρόλο που το όλο θέμα των αγγελιών για σεξ μπορεί να εξιτάρει την φαντασία και πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να το δοκιμάσουν, κρύβει και ορισμένους κινδύνους οι οποίοι δεν πρέπει να παραληφθούν.
Στο σημείο αυτό έρχονται οι ειδικοί πάνω στις ερωτικές αγγελίες για να σας δώσουν μερικές βασικές συμβουλές που πάντα πρέπει να ακολουθούνται ώστε να μεγιστοποιηθεί η απόλαυση και να μειωθούν οι ανεπιθύμητοι κίνδυνοι.

Ο πρώτος και βασικότερος κανόνας αναφέρει πως όταν κάποιος πάρει την απόφαση να στραφεί σε μια ερωτική αγγελία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να νιώθει τύψεις, ντροπές και ενοχές. Όποιος δεν μπορεί να τηρήσει τον κανόνα αυτόν δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να προβεί στην πράξη αυτή. Όπως τονίζουν οι ειδικοί, πρέπει να είστε συνειδητοποιημένοι για αυτό που έχετε αποφασίσει να κάνετε και να αφήσετε όλες τις αναστολές πίσω σας.
Καθ’ όλη την ερωτική σας επαφή πρέπει να παίρνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις. Όσο και να μην σας αρέσει η χρήση του προφυλακτικού, υπάρχει τεράστιος κίνδυνος σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, λόγω και του ότι δεν γνωρίζετε τι παρελθόν ή ακόμα και ασθένειες μπορεί να έχει ο παρτενέρ σας. Να μην παραλείψουμε, φυσικά, και το δυσάρεστο σενάριο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, κάτι το οποίο προφανώς δεν θα άρεσε σε κανέναν από τους δύο.

Επειδή όπως προαναφέραμε δεν γνωρίζετε ποιο είναι το άτομο με το οποίο έχετε συνομιλήσει μέσω της αγγελίας, πρέπει πάντα να έχετε στο μυαλό σας ότι υπάρχει πιθανότητα το προφίλ που έχετε δημιουργήσει στο μυαλό σας για τον συγκεκριμένο άνθρωπο να απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Δεν είναι λίγα τα περιστατικά οπου η γυναίκα που κρυβόταν πίσω από την αγγελία δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα, για να μην αναφέρουμε και τα ακραία σενάρια στα οποία δεν ήταν καν γυναίκα, αλλά άντρας.


Ένα τελευταίο ζήτημα που πολύς κόσμος δεν σκέφτεται πάνω στην...κάψα του να συνευρεθεί με τη γυναίκα που μόλις συνομίλησε και τον έχει κάνει "τούρμπο", είναι η προσωπική του ασφάλεια. Αρχικά, το μέρος που θα επιλέξετε να περάσετε τις στιγμές του πάθους σας, έχει μεγάλη σημασία. Ερημικά και απόμερα μέρη μέσα σε αυτοκίνητα πρέπει να αποφεύγονται καθότι δεν μπορείτε να είστε σίγουροι σε τι καταστάσεις μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι.
Αυτά λοιπόν τονίζουν οι ειδικοί στις αγγελίες περί σεξ και καλό θα ήταν ο καθένας να ακολουθήσει, ώστε να μπορέσει να απολαύσει με ασφάλεια την ερωτική συνεύρεση που έχει στο μυαλό του. Καλή σας διασκέδαση!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη