28 Απρ 2017

Ουρολαγνεία, το αγαπημένο φετίχ του Ντόναλντ Τράμπ;

Golden Shower ή“χρυσό ντους”, για τους μη γνωρίζοντες την αγγλική... Σε ακόμα πιο απλά ελληνικά, “ουρολαγνεία”. Το συγκεκριμένο φετίχ αφορά μια
συγκεκριμένη κατηγορία ντους, όπου ένα άτομο ουρεί πάνω σε κάποιο άλλο με σκοπό τη σεξουαλική απόλαυση.
Πρόκειται για μια αρκετά ιδιαίτερη κατηγορία σεξουαλικών προτιμήσεων η οποία διαθέτει ουκ ολίγους οπαδούς παγκοσμίως, παρά το οτι είναι λιγότερο διαδεδομένη στη χώρα μας απ' οτι στην Αμερική ή την υπόλοιπη Ευρώπη. Θα τη χαρακτήριζε κανείς σαν...ξαδέρφη της κοπρολαγνείας, ωστόσο, το Golden Shower έχει τη δική του...χάρη.
Φυσικά, επειδή περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα, οι άνθρωποι που αρέσκονται στην εν λόγω δραστηριότητα μπορούν να χωριστούν σε κατηγορίες ανάλογα με τον ρόλο που επιθυμούν να έχουν στην όλη διαδικασία.
Με άλλα λόγια υπάρχουν εκείνοι που προτιμούν τον ενεργητικό ρόλο, ουρώντας πάνω στον παρτενέρ τους, ενώ υπάρχουν και οι πιο “παθητικοί”, που απολαμβάνουν να αποτελούν τον “στόχο”. Φυσικά, δεν λείπουν και οι “ματάκηδες”, οι οποίοι προτιμούν να μένουν αμέτοχοι απολαμβάνοντας τη διαδικασία εξ αποστάσεως.
Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για διαδικασία εξευτελισμού και ταπείνωσης της άλλης πλευράς, πράγμα που ουσιαστικά κατατάσει το “golden shower” στη γενικότερη κατηγορία παιχνιδιών υποταγής, ή αλλιώς BDSM.
Όσοι από εσάς λοιπόν λατρεύετε να ξεφτιλίζετε ή να ξεφτιλίζεστε στο σεξ, ίσως η ουρολαγνεία να είναι ένα ιδιαίτερα ερωτικό παιχνδίΣε ορισμένους μπορεί να ακούγεται απίστευτο και όμως για μεγάλη μερίδα ανθρώπων είναι πέρα για πέρα αληθινό.
"Ακόμα και το να πιεις τα ούρα κάποιου είναι σχεδόν ακίνδυνο, εφόσον βέβαια πρόκειται για ούρα υγιούς ανθρώπου", τονίζουν ορισμένοι οπαδοί του "golden shower". Φυσικά, αυτό δε σημαίνει οτι η ουρολαγνεία περιλαμβάνει απαραιτήτως κάτι τέτοιο... Απλώς, είπαμε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Στο κάτω-κάτω, όταν είναι κανείς συνειδητοποιημένος σχετικά με το σεξ και τις ερωτικές του προτιμήσεις, τότε μπορεί να αντιληφθεί και να σεβαστεί τα γούστα των άλλων, όσο μακριά κι αν φαντάζουν από τον ίδιο.
Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ένα φετίχ που φαίνεται οτι θεωρείται από λίγο εώς πολύ ερεθιστικό από ένα αρκετά μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πλυθησμού, καθώς σύμφωνα με έρευνες, σχεδόν ένας στους δέκα ανθρώπους θα ήθελε κάποια στιγμή στο μέλλον ή έχει ήδη δοκιμάσει να ουρίσει πάνω στον παρτενέρ του ή να ουρίσουν πάνω του.
Βέβαια, επειδή ως συνήθως στην Ελλάδα δεν είμαστε πρωτοπόροι σε τέτοιου είδους ζητήματα, το golden shower δεν έχει επισήμως αναγνωριστεί σαν ένα από τα δημοφιλέστερα ερωτικά παιχνίδια, παρόλα αυτά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που το φαντασιώνονται ή το εφαρμόζουν στο κρεβάτι τους.
Οι περισσότεροι από εμάς άκουσαν για πρώτη φορά τον όρο σχετικά πρόσφατα, όταν μετά από μια διαρροή των ρώσικων μυστικών υπηρεσιών κυκλοφόρησαν φήμες για την ύπαρξη ενός ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον νεοεκλεγέντα Αμερικανό Πρόεδρο,Ντόναλντ Τραμπ.
Σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες αυτές πληροφορίες ο Τραμπ βρέθηκε στην προεδρική σουίτα του Ritz Carlton Hotel στην Ρωσία (σ.σ. όπου και είχαν μείνει ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψής τους στη Ρωσία) και είχε συντροφιά του μια σειρά από ιερόδουλες οι οποίες επιδίδονταν – προς τέρψιν του πρώτου – σε “golden showers”.
Φυσικά, ο μετέπειτα πλανητάρχης διέψευσε κατηγορηματικά τις συγκεκριμένες φήμες, ωστόσο, όπως λέει ο λαός μας, “καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα”.
Γενικότερα πάντως, όπως συμβαίνει συνήθως με τα διαφόρων ειδών σεξουαλικά φετίχ, έτσι και η ουρολαγνεία διαθέτει χιλάδες οπαδούς ανά τον κόσμο, αρκετοί εκ των οποίων είναι διάσημοι.
Στην κορυφή της σχετικής λίστας μάλιστα βρίσκεται ο λαοφιλής, λατίνος ποπ σταρ Ρίκι Μάρτιν, που έχει δηλώσει ανοιχτά την αγάπη του για το “σπορ” στο περιοδικό Blender: "Μου αρέσει να κάνω Golden Shower-το έχω κάνει στο παρελθόν κατά τη διάρκεια ενός ντους. Είναι τόσο σέξι, ξέρεις, η θερμοκρασία του σώματός σου και η θερμοκρασία του νερού... είναι κάτι διαφορετικό".
Μήπως τελικά αξίζει η δοκιμή;


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη