16 Απρ 2017

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! Πολιτικός έδιωξε οπαδούς του γιατί δεν… χειροκροτούσαν (PHOTO)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι παρακολούθησαν την ομιλία γνωστού πολιτικού, καθώς τρία άτομα που βρίσκονταν στο
κοινό δεν… χειροκρότησαν βρέθηκαν αντιμέτωπα με την «οργή» του.
Οι συγκεκριμένοι, μη ξέροντας τον λόγο, εκδιώχθηκαν από την προεκλογική ομιλία του Φρανσουά Φιγιόν, στο στάδιο Zénith της Τουλούζης, γιατί δεν ήταν αρκετά εκδηλωτικά όσο μιλούσε ο υποψήφιος πρόεδρος.
Τα τρία άτομα είχαν πάει στην ομιλία του Φιγιόν «για να πάρουν μια ιδέα». Αλλά τελικά εκδιώχθηκαν από την αίθουσα μετά από μερικά λεπτά, όπως αναφέρει το τοπικό κανάλι France 3 Occitanie. Ο λόγος; «Δεν χειροκροτούσαν αρκετά», όπως δήλωσαν άτομα από την προσωπική ασφάλεια του υποψηφίου προέδρου.
Πριν τους διώξουν από την αίθουσα, ωστόσο, οι σωματοφύλακες ρώτησαν τα τρία άτομα αν είχαν εγγραφεί στο κόμμα και αν είχαν κάρτα μέλους. «Επρόκειτο για τρεις πολίτες που είχαν την περιέργεια να ακούσουν τον υποψήφιο της Δεξιάς, ελεύθεροι επαγγελματίες στην Τουλούζη. Πήγαν απλώς για να δουν και να ακούσουν», αναφέρει ο δημοσιογράφος Laurent Dubois στο σάιτ του τοπικού καναλιού.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φιγιόν έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις με αυγά, αλεύρι και άλλα αντικείμενα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ενώ πολλές διαδηλώσεις με κατσαρόλες έχουν ξεσπάσει όπου εμφανίζεται.




 crashonline.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη