8 Μαΐ 2017

Εξελίξεις φωτιά για 36χρονη μεσίτρια, Θεσσαλονίκη: «Έπλυνε 2 φορές το αυτοκίνητο και…» Συνομιλίες σοκ στο facebook

Ποιες οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της 36χρονης μεσίτριας από τη Θεσσαλονίκη;
Το αναισθητικό φάρμακο για μια μικροεπέμβαση που γίνεται χωρίς αναισθησία, οι ύποπτες κινήσεις του γιατρού με το αυτοκίνητό του στο προαύλιο του Ιπποκρατείου τη νύχτα της εξαφάνισης της ασθενούς του, το γεωγραφικό στίγμα των κινήσεων του στη Χαλκιδική, όπου βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας, αλλά και το σχολαστικό πλύσιμο του αυτοκινήτου του στη συνέχεια και μάλιστα δύο φορές μέσα σε ένα 8ωρο συνθέτουν το παζλ του πρωτοφανούς θρίλερ της δολοφονίας της 36χρονης Γεωργιανής με κατηγορούμενο ως δολοφόνο τον 38χρονο αγγειοχειρουργό του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης.

Ο γιατρός που οδηγήθηκε χθες στην ανακρίτρια, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, αρνείται κάθε κατηγορία και υποστηρίζει ότι η πελάτισσα του δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού στο ιατρείο του.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης όμως έχει συγκεντρώσει αδιάσειστα στοιχεία, που δείχνουν ότι η δολοφονία έγινε μέσα στο Ιπποκράτειο, με τις κινήσεις του 38χρονου να ενοχοποιούν τον ίδιο.

Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξουν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας τα αποτελέσματα των ειδικών τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία εκτιμάται ότι θα προκύψει η αιτία θανάτου της 36χρονης, κατοίκου Αθηνών και μητέρας τριών παιδιών, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση σε χαράδρα στο Παλιούρι Χαλκιδικής, μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο ο σύζυγος της 36χρονης δεν μπορούσε καν να την αναγνωρίσει. Το έκανε όταν το μάτι του έπεσε στο σκουλαρίκι της το οποίο βρισκόταν σε κοντινή απόσταση…

Ο γιατρός φαίνεται από κάμερες παρακολούθησης να παίρνει το αυτοκίνητό του, που είχε σταθμεύσει σε πάρκινγκ απέναντι από το Ιπποκράτειο, και να αναχωρεί για το σπίτι του το βράδυ της εξαφάνισης της γυναίκας.

Λίγη ώρα μετά, ωστόσο, επιστρέφει και μπαίνει αυτή τη φορά μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου, όπου κινείται ύποπτα προς το πίσω μέρος του. Πηγαίνει σε ένα σημείο που δεν υπάρχουν κάμερες και όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί φορτώνει το πτώμα της 36χρονης στο αυτοκίνητο.

“Εκείνη την ώρα δεν υπάρχει πολύς κόσμος. Μπορούσε εύκολα να το κατεβάσει από το ασανσέρ, π.χ μέσα σε ένα καρότσι από αυτά που κατεβάζουν τα σεντόνια και να μη γίνει αντιληπτός”, λέει μια πηγή στο Έθνος.

Ποιες οι αποκαλύψεις της φίλης της άτυχης 36χρονης μεσίτριας;

Ανέμελες, οικογενειακές, ευχάριστες στιγμές φαίνεται πως περνούσε στα βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr μαζί με την οικογένειά της η άτυχη 36χρονη μεσίτρια που φέρεται να δολοφονήθηκε από 38χρονο αγγειοχειρουργό μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.



Όπως αποκάλυψε η επιστήθια φίλη της Κατερίνα Σιώτα στο protothema.gr η οικογένεια λάτρευε τις εκδρομές και τις βόλτες στο πάρκο.

«Πήγαιναν πάρα πολύ συχνά σε πάρκα και εκδρομές. Ήταν λάτρεις των social media και οι δύο και ανέβαζαν αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την χαρούμενη οικογενειακή τους ζωή».


Η φίλη της 36χρονης μεσίτριας αδυνατεί να πιστέψει πως χάθηκε η φίλη της. Η ίδια την περιγράφει και μιλάει για εκείνη με τα καλύτερα λόγια. «Είμαι πάρα πολύ ταραγμένη, μου ήταν πολύ αγαπητή και η ίδια και ο άντρας της. Ήμασταν και οικογενειακοί φίλοι, την γνώριζα πάρα πολύ καλά.

Ήταν πολύ ευγενική, ηθική, πρόσεχε τον άντρα της, το σπίτι της και τα παιδιά της. Πριν από περίπου είχε ανοίξει το μεσιτικό γραφείο και δούλευε πάρα πολλές ώρες ,ήταν πολύ εργατική, η δουλειά της πήγαινε περίφημα και ήταν πάρα πολύ χαρούμενη».

Η κυρία Κατερίνα μίλησε και για την γνωριμία της 36χρονης με τον γιατρό «Τον γιατρό τον γνώρισε όταν είχε πάει μία μέρα στο Ιπποκράτειο, που είχε εφημερία γιατί την πονούσαν τα πόδια της, είχε πρόβλημα με κιρσούς. Της είχε δώσει θεραπεία και της είχε πει έλα να κάνουμε την επέμβαση.

Πήγε, έκανε την επέμβαση στο ένα πόδι στον αγγειοχειρουργό που κατηγορείται ότι την δολοφόνησε, πήγε πολύ καλά και ήταν ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Για αυτό αποφάσισε να κάνει και στο άλλο πόδι. Από τότε εκείνος της έστελνε μηνύματα στο facebook και της έκανε κομπλιμέντα, ενώ την ρωτούσε συνέχεια πότε θα πάει για να κάνει την επέμβαση για τους κιρσούς που είχε.

Εκείνη όλο το ανέβαλε επειδή είχε πάρα πολλή δουλειά. Το είχε ακυρώσει 2-3 φορές. Τελευταία φορά την είδα πριν το μοιραίο ραντεβού, το πρωί της Τετάρτης την είδα, πριν εξαφανιστεί. Ήταν πολύ χαρούμενη».

Όσο για τις φήμες που θέλουν την άτυχη μητέρα να διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με τον 38χρονο αγγειοχειρουργό, η φίλη της κυρία Κατερίνα ξεκαθαρίζει: «Την ήξερα πάρα πολύ καλά. Ήταν στην καλύτερη φάση της ζωής της. Δεν το πιστεύω ότι είχε παράνομη ερωτική σχέση.

Ήταν πολύ όμορφη γυναίκα, λογικό να έχει θαυμαστές. Θαύμαζε πολύ τον άντρα της και μιλούσε με εκείνον για τα καλύτερα λόγια. Ούτε λεπτό δεν πίστεψα ότι είχε παράνομο δεσμό. Αγαπούσε τον άντρα της και τον πρόσεχε πάρα πολύ, όπως και την οικογένειά της. Ήταν πολύ χαρούμενη που είχε δεχτεί ο άντρας της τα δύο παιδιά της από τον προηγούμενο γάμο της και τα αγαπούσε σαν δικά του παιδιά, ενώ δεν τα ξεχώριζε από την κόρη που είχαν αποκτήσει μαζί και σήμερα είναι 8 ετών ».


Ο γιατρός, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία 36χρονης γυναίκας έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, κ Ελσα Βλάχου, ο γιατρός αρνείται ότι είχε ερωτική σχέση με το θύμα και είπε πως μόλις έμαθε για το θάνατό της εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία προσπαθεί να ανακαλύψει τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η 36χρονη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, κυρία Ελένη Ζαγγελίδου που μίλησε στο protothema.gr οι πρώτες εξετάσεις πάνω στο άψυχο σώμα της 36χρονης γυναίκας, αποκαλύπτουν πως ο θάνατός της δεν προήλθε από στραγγαλισμό ούτε από μαχαιριές, ούτε από πυροβολισμό.

Το μυστήριο που πρέπει να διαλευκάνει η ιατροδικαστική υπηρεσία όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η άτυχη μητέρα θα λυθεί ύστερα από κάποιες ειδικές εξετάσεις που θα γίνουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

«Μιλάμε για δολοφονία που πιθανότατα οφείλεται σε υπερβολική δόση φαρμάκου ή σε πνιγμό. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα που έχουμε μέχρι στιγμής, τα οποία δεν είναι αρκετά γιατί το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, μας δείχνουν ότι δεν είναι στραγγαλισμένο το πτώμα, δεν έχει κακώσεις ούτε από μαχαιριές, ούτε από πυροβολισμό. Αλλά ακόμα το μελετούμε δεν μπορούμε να πούμε πολλά μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνά μας» λέει στο protothema.gr η ιατροδικαστής κυρία Ελένη Ζαγγελίδου.



 
 http://www.fimes.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη