11 Μαΐ 2017

Πώς θα της κάνετε ένα αισθησιακό μασάζ

Όλοι μας έχουμε ανάγκη κάποιες φορές ένα καλό μασάζ για να χαλαρώσουμε από το στρες της καθημερινότητας. Τώρα, αν αυτό μπορεί να συνδυαστεί με μια ερωτική ατμόσφαιρα και με τα μαγικά χέρια του άλλου μας μισού, τότε μπορεί
να...παραχαλαρώσουμε και η κατάσταση να ξεφύγει με “απρόβλεπτες” συνέπειες.
Ας δούμε λοιπόν πως μπορεί ένας άντρας να περιποιηθεί το...ταλαιπωρημένο κορμάκι της καλής του, καταφέρνοντας όχι μόνο να την ξεκουράσει αλλά να την ανάψει για τα καλά:
Γενικά, το μασάζ περιλαμβάνει ελαφριά πίεση στα βασικά σημεία του σώματος: Χέρια, πόδια, πλάτη, στήθος, μπράτσα και πέλματα. Ο άνθρωπος χρησιμοποιεί το μασάζ από τα αρχαία χρόνια, για να βοηθήσει στην χαλάρωση και την ευεξία των δικών του ατόμων. Και φυσικά, η χαλάρωση είναι ένα από τα βασικά συστατικά του καλού σεξ, οπότε το μασάζ είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία στην επίτευξη του.
Πριν μιλήσουμε για την διαδικασία καθαυτή, καλό θα ήταν να αναφέρουμε μερικούς παράγοντες οι οποίοι βοηθούν στην δημιουργία ερωτικού κλίματος. Εν ολίγοις, βασικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο SPA μέσα στο σπίτι μας.
Στην πρώτη φάση πρέπει να ασχοληθούμε με τον χώρο που θα γίνει το μασάζ. Χαμηλώνουμε τα φώτα και ανάβουμε κεριά. Σε περίπτωση που δεν έχουμε ρυθμιζόμενο διακόπτη για την ένταση των φώτων, αφήνουμε αναμμένα δύο η τρία λαμπατέρ και ρίχνουμε πάνω τους ένα ανοιχτόχρωμο κομμάτι ύφασμα για να δημιουργήσουμε μία αίσθηση απόκοσμου φωτός. Στην συνέχεια επιλέγουμε την κατάλληλη μουσική. Αν και είναι υποκειμενικό το «κατάλληλη μουσική», εμείς προτείνουμε bossanova. Τοποθετούμε μία λευκή πετσέτα σε σημείο του κρεβατιού που η σύντροφος μας αισθάνεται άνετα μαζί με ένα σκληρό μαξιλάρι και φυσικά σε σημείο που μπορούμε να καθίσουμε και εμείς για να εκτελέσουμε με επιτυχία τις κινήσεις μας.
Επίσης, σε αυτή την φάση πρέπει να επιλέξουμε το λάδι που θα χρησιμοποιήσουμε για το μασάζ. Το λάδι ενυδατώνει και εισχωρεί βαθιά χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Καλό θα ήταν να επιλέξουμε ένα φυτικό λάδι, χωρίς πρόσθετα χημικά συστατικά καθώς οτιδήποτε χημικό μπορεί να προκαλέσει άσχημη αντίδραση με το δέρμα (εξανθήματα, φαγούρα κλπ). Συστήνουμε λάδι με ευχάριστη μυρωδιά (βανίλια, κεράσι, σταφύλι κλπ) μιας και είναι πιθανό πέρα από το να μυρίσουμε, να το γευτούμε κιόλας.
Στην δεύτερη φάση ανακοινώνουμε στην σύντροφο μας ότι της ετοιμάζουμε μία έκπληξη ή της λέμε ξεκάθαρα ότι το βράδυ θα την περιμένει ένα υπέροχο μασάζ. Όσο περισσότερο διατηρούμε το μυστήριο τόσο θα ανεβαίνει η διάθεση της όλη την ημέρα και θα την προδιαθέσει ευχάριστα για το βράδυ. Μια πολλά υποσχόμενη βραδιά αποτελεί από μόνο του ένα πρόσθετο στοιχείο των προκαταρκτικών. Όταν φτάσει αργότερα σπίτι, κρατάμε την πόρτα του δωματίου όπου θα γίνει το μασάζ, κλειστή και προτείνουμε στην σύντροφο μας, ένα ζεστό μπάνιο. Θα την βοηθήσει να χαλαρώσει και θα ανοίξει τους πόρους του δέρματος της. Το κερασάκι στην τούρτα είναι να της κάνουμε εμείς μπάνιο. Με ένα μαλακό σφουγγάρι απλώνουμε σαπουνάδα σε όλο της το κορμί και το ξεβγάζουμε με ζεστό νερό. Την τυλίγουμε με μία λευκή πετσέτα και την οδηγούμε στο κρεβάτι όπου θα πραγματοποιηθεί το μασάζ. Καλό θα ήταν να στρώσουμε ένα χαλί από το μπάνιο μέχρι το κρεβάτι ώστε να μην έρθουν σε επαφή με το κρύο πάτωμα οι γυμνές πατούσες της.
Φτάνοντας στο κρεβάτι, ξαπλώνει μπρούμυτα στον χώρο που διαμορφώσαμε νωρίτερα, βγάζουμε την πετσέτα και ξεκινάμε. Οι βασικές ζώνες είναι κεφάλι (αυχένας, λαιμός) , πλάτη, ώμοι, μέση, γλουτοί, γάμπες και πατούσες. Αυξομειώνουμε την ένταση και την δύναμη ανάλογα με το σημείο που τρίβουμε. Χρησιμοποιούμε τα δάχτυλά μας ή ολόκληρη την παλάμη μας ανάλογα με τις αντιδράσεις της συντρόφου μας. Επιμένουμε στα σημεία που φαίνεται να απολαμβάνει να την τρίβουμε και προσπερνάμε αυτά που θεωρούμε ότι την αφήνουν αδιάφορη. Μία συμβουλή που δίνουμε, όσο είναι μπρούμυτα και την τρίβουμε, είναι να της ψιθυρίσουμε λόγια στο αυτί που θα την ξεσηκώσουν. Λόγια που ξέρουμε ότι θα την ερεθίσουν ή μία γλαφυρή περιγραφή του τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια.
Στην τρίτη φάση, λέμε στην σύντροφο μας να γυρίσει ανάσκελα. Αυτή είναι η τελική φάση και είναι προφανές ότι θα ασχοληθούμε με το στήθος της. Για πολλές γυναίκες είναι μία ευαίσθητη περιοχή. Καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε απαλά και να αυξάνουμε ένταση με αποκορύφωμα να τρίψουμε τις θηλές της απαλά. Στο σημείο αυτό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την γλώσσα μας και έτσι ολοκληρώνεται το μασάζ και 9 στις 10 φορές οδηγεί στο «κυρίως πιάτο».
Το μασάζ αποτελεί ένα από τα απολαυστικότερα προκαταρκτικά για τις γυναίκες. Παρόλα αυτά είναι κάτι που σπάνια έχουν την χαρά να γευτούν και αυτό είναι που το κάνει ιδιαίτερο για αυτές. Οι περισσότεροι άντρες θεωρούν ιδιαίτερα κοπιαστικό το όλο εγχείρημα με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε «υποκατάστατα». Άλλοι δεν έχουν ιδέα πώς να κάνουν μασάζ και αυτό είναι που τους αποθαρρύνει. Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν ξέρει πώς να κάνει καλό μασάζ αν δεν λάβει την ανάλογη εκπαίδευση. Δεν πρέπει όμως να διστάζουμε. Αν ακολουθήσουμε όλα τα παραπάνω βήματα, ακόμα και αν αποτύχουμε στην εφαρμογή, σαν πράξη θα έχει μεγάλη επιτυχία.
Το γεγονός ότι ο άντρας μπήκε στην διαδικασία να ετοιμάσει ένα μικρό SPA μέσα στο σπίτι δείχνει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του για την σύντροφο του. Μην διστάζετε να δοκιμάσετε και μην απογοητευτείτε αν η πρώτη φορά δεν έχει την επιτυχία που περιμένατε. Θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες και κάθε φορά θα υπάρχει πρόοδος.
Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας επιτυχίας του μασάζ σαν στοιχείο των προκαταρκτικών είναι η υπομονή. Πόσοι άντρες έχουν την υπομονή να ολοκληρώσουν το μασάζ με την θέα του γυμνού κορμιού της συντρόφου τους μπροστά τους; Μάλλον λίγοι. Η υπομονή είναι όμως που κάνει το μασάζ επιτυχημένο. Κατά την διάρκεια του μασάζ, πρέπει να συγκεντρωθούμε στις βασικές ζώνες του σώματος και πρέπει να αποφύγουμε την επαφή με τα «επίμαχα σημεία» πριν την τελευταία φάση. Η σύντροφος σας θα είναι ερεθισμένη κατά την διάρκεια του μασάζ και υπάρχει πιθανότητα να ζητήσει να περάσατε από τα προκαταρκτικά, σχετικά γρήγορα, στο «κυρίως πιάτο» ή να προσπαθήσει να αγγίξει τον εαυτό της η ίδια. Στο χέρι σας είναι να μην επιτρέψετε να συμβεί κανένα από τα δύο και να θυμάστε ότι όσο μεγαλύτερη είναι η αναμονή τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιτυχία. Αυτό το «βάσανο» είναι που δημιουργεί μία έντονη προσμονή και θα κάνει την κορύφωση εκρηκτική και για τους δύο.
Συνοψίζοντας, σας συμβουλεύουμε να μην διστάζετε να πειραματιστείτε. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές και καλό θα ήταν να μελετήσετε μερικές από αυτές. Όλοι πιστεύουν ότι γνωρίζουν την ανατομία του γυναικείου σώματος αλλά κανείς δεν βλέπει το γυναικείο σώμα όπως ένας επαγγελματίας μασέρ. Το μασάζ είναι ίσως το μόνο από τα προκαταρκτικά που μπορεί να χαρακτηριστεί καλύτερο από το σεξ. Κάντε ένα δώρο στην σύντροφο σας που ξέρετε ότι θα «ανταποδώσει».



http://www.erodate.gr/;i:65104

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη