18 Μαΐ 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ: «Ο πρωθυπουργός της χώρας έδωσε γη και ύδωρ στους δανειστές»

O Βουλευτής της ΝΔ Σερρών και Τομεάρχης Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Κώστας Καραμανλής, μίλησε στον
Γιώργο Τράγκα και στους 90,1. Σχετικά με τη γραβάτα που είπε ο κος Τσίπρας ότι θα φορέσει, ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι θα περιμένει πρώτα να δει τη γραβάτα που θα του στείλει ο πρώην πρωθυπουργός κι έπειτα θα του στείλουν από τη ΝΔ πολλές και σε πολλά χρώματα.
«Εμείς είχαμε δεσμευτεί από τη Θεσσαλονίκη, μείωση του ΦΠΑ, κατάργηση του ειδικού φόρου στο κρασί κι όσα έχουμε πει για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς» σημείωσε στη συνέχεια.
Όσον αφορά τις συντάξεις σε περίπτωση που η ΝΔ έρθει στην εξουσία, δήλωσε ότι «ένα από τα προβλήματα στην μεταπολίτευση στην Ελλάδα, πάντα οι αντιπολιτεύσεις έταζαν πράγματα που δεν μπορούσαν αν πραγματοποιήσουν. Είναι τρελοκομείο, υπάρχουν ευθύνες και των ξένων. Η ΝΔ δεν έχει το δικαίωμα να τάξει πράγματα. Ωστόσο, δεν λέμε ότι δεν θα αναδιατάξουμε τις συντάξεις».
Επίσης, σχετικά με τους Γερμανούς ανέφερε ότι «εμείς δεν κάναμε υπερταμείο για 99 χρόνια, αυτός που έκανε την μεγάλη υπόκλιση στην κυρία Μέρκελ είναι ο πρωθυπουργός της χώρας. Έδωσε γη και ύδωρ στους δανειστές». «Όταν ήρθε ο κύριος Τσίπρας βρήκε ένα πλεόνασμα και αντί να προσπαθήσει να βελτιώσει την κατάσταση, προσθέτει μέτρα», σημείωσε.
Επίσης συμπλήρωσε: «Έχουμε χάσει αρκετά στοιχεία της εθνικής μας κυριαρχίας, αλλά με το 4ο μνημόνιο που ψηφίζουμε σήμερα αυτό δεν πρόκειται να γίνει».
Στο ερώτημα γιατί δεν συνεγείρει το λαό να βγει στους δρόμους, ανέφερε ότι η ΝΔ στην ιστορία της δεν είναι ένα κόμμα του πεζοδρομίου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη