17 Μαΐ 2017

Έστειλαν τους «Διάσημους» άπλυτους και ρακένδυτους σε συναυλία του Στινγκ!

Αυτά δεν γίνονται. Ακόμα και ο Τραμπ να είχε σκεφτεί πώς θα τρολάρει τον Στινγκ, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει τον αμερικανό
πρόεδρο ένας «τέρας, που το δημιούργησαν τα μέσα ενημέρωσης», δεν θα μπορούσε να σκεφτεί αυτό που έκανε η παραγωγή του Survivor στο χθεσινό επεισόδιο: Ως έπαθλο στους Διάσημους, που κέρδισαν τον αγώνα με τους Μαχητές, τους πήρε και τους πήγε άπλυτους, ρακένδυτους, αχτένιστους, σχεδόν ξυπόλητους σε συναυλία του ζωντανού θρύλου του ροκ!
Οι παίκτες δεν φταίνε σε τίποτα βέβαια. Αυτά είχαν, αυτά φόρεσαν – το έκανε και παράπονο η Ευρυδίκη μετά, που ζήλεψε κάτι ψηλοτάκουνα, που φορούσαν διπλανές της!
Έφτασαν λοιπόν στο χώρο της συναυλίας με τις κόκκινες μπαντάνες, το μαλλί τζίβα, γεμάτο άμμο και θαλασσινό νερό και με ένα βλέμμα σαν χαμένο από τον ιδρυματισμό στο νησί. Έμοιαζαν σαν να το έχουν σκάσει από… άσυλο – ή έστω σαν βλάχοι από κατσάβραχα! Σαν συγγενείς του Χατζηχρήστου από το χωριό, σε παλιά ελληνική ταινία, ήταν. Το σακούλι (δισκάκι) στον ώμο και μία κότα στο χέρι τους έλειπε!
Ήταν και τσιγαρισμένοι από μία άγρια κρεατοφαγία, που είχε προηγηθεί στην παραλία – το πρώτο κομμάτι του επάθλου ήταν αυτό – που λες και πάλι καλά, που τους δέχθηκαν!
Μόλις τους είδαν βέβαια οι διοργανωτές τρελάθηκαν. Θα νόμισαν ότι είναι από καμιά χαμένη φυλή της ζούγκλας! Αλλού, σε κοσμικά εστιατόρια, δίνουν κοστούμι και γραβάτα στους πελάτες, για να τους επιτρέψουν την είσοδο, όμως εδώ περιορίστηκαν σε μία μπλούζα για τον καθένα για να μην φαίνεται το χάλι της πολύμηνης ταλαιπωρίας ή για να μην σκιαχτούν οι άλλοι που παρακολουθούσαν τη συναυλία.
Στην πραγματικότητα τους βάλανε στη ζούλα μέσα στη συναυλία. Ευτυχώς που δεν τους πήρε χαμπάρι ο Στινγκ (προφανώς δεν υπήρχε καμία παρασκηνιακή συνεννόηση), γιατί αλλιώς θα καταλάβαινε ο άνθρωπος ότι ήρθε το τέλος της καριέρας του – από την απελπισία που πάνε έτσι οι άνθρωποι στις συναυλίες του, θα σταματούσε να κάνει τουλάχιστον τα live. Βέβαια ο Στινγκ έχει ευαισθησίες -στο νέο του άλμπουμ έχει και το τραγούδι «Inshallah», για τους πρόσφυγες από τη Συρία- και μπορεί να τους περνούσε για ναυαγούς από τη Μεσόγειο, έτσι μελαχρινοί που είναι όλους τους και να τους περιέθαλπε. Αλλά τη μουσική θα την έκοβε!





 .makeleio.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη