12 Μαΐ 2017

Πως να τον τρελάνεις με ένα άγγιγμα

Η γλώσσα του σώματος βασίζεται κυρίως στο άγγιγμα, γιατί με ένα άγγιγμα μπορούμε να εκφράσουμε όλες εκείνες τις κρυφές φαντασιώσεις που δεν βρίσκουμε λόγια να εξηγήσουμε . Εδώ σου έχουμε μερικές ιδέες για το πώς μπορείς να κάνεις των σύντροφο σου να
φτάσει στο άκρα της ηδονής μόνο με ένα άγγιγμα… Βρες όλα του τα «κουμπιά» και άσε το παιχνίδι να ξεκινήσει από:
Το πρόσωπο : Χρησιμοποιώντας τα ακροδάχτυλα σου χάιδεψε απαλά το μέτωπο του περνώντας πολύ κοντά από τα αφτιά, συνέχισε προς το πηγούνι και ακολουθήσε το περίγραμμα των χειλιών, αφήστε τα δάχτυλα σου να νιώσουν την υφή τους για μερικά δευτερόλεπτα. Εάν θέλεις να κάνεις την κατάσταση ακόμη πιο καυτή, μπορείς να γλύψεις τα χείλη του αλλά μην τον αφήσεις να σε φιλήσει. Η αναμονή θα τον τρελάνει...
Το λαιμό και τα αφτιά: Με την υγρασία της γλώσσας σου σχημάτισε μια γραμμή από το αφτί μέχρι χαμηλά στο λαιμό και φύσα για μερικά δευτερόλεπτα πάνω στην γραμμή αυτή. Ο αέρας σε συνδυασμό με την υγρασία του δέρματος θα του δώσουν μία αίσθηση ανατριχιαστικά ευχάριστη. Επιτρέπονται φυσικά και απαλά δαγκώματα στο αφτί, στο λαιμό και γιατί όχι ένας απαλός στραγγαλισμός πάθους καθώς τον φιλάς!
Το στήθος του: Ένα απαλό μασάζ με αιθέρια έλαια στους μύες του στήθους του, καθώς και αισθησιακά αγγίγματα των θηλών του είναι αρκετά για να ανάψουν τα αίματα! Ακόμη πιο αισθησιακό είναι το να χρησιμοποιήσεις την γλώσσα σου σε αυτήν την περιοχή, καθώς το δέρμα είναι ευαίσθητο. Ακόμη και η ανάσα σου είναι αρκετή για να του προσφέρει έντονο ερεθισμό.
Τίς παλάμες του: Το δέρμα στις παλάμες μπορεί να είναι σκληρό αλλά διαπερνάται από πολλές νευρικές απολήξεις. Επίσης τα χέρια και οι παλάμες είναι η πλουσιότερη πηγή αισθητικής ανατροφοδότησης γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τα! Ξεκινώντας από το κέντρο της παλάμης με κυκλικές κινήσεις και σταθερή πίεση κάνε μασάζ σε όλο το πλάτος της παλάμης του αλλά μην ξεχάσεις τα δάχτυλα! Κάνε την στιγμή ακόμη πιο καυτή και γλύψε τον αντίχειρα του. Ξέρεις πολύ καλά πού θα ταξιδέψει το μυαλό του μόλις το κάνεις αυτό…
Τον αφαλό και την μέση: Μία περιοχή ευαίσθητη και ερωτογενής που καταλήγει στην βάση του πέους του, σου δίνει την δυνατότητα να παίξεις με τα χέρια σου αλλά και με το στόμα σου (ή με ένα φτερό, σαντιγί, μέλι), εσύ διαλέγεις! Για αρχή, ξεκινά με χάδια στο περίγραμμα του αφαλού. Έπειτα ακολούθησε την γραμμή που σε καθοδηγεί στην βάση του πέους. Δεν είναι ανάγκη να προχωρήσεις σε στοματικό έρωτα, άφησε το ψητό για αργότερα και παίξε λίγο ακόμη!
Τον εσωτερικό μηρό: Είσαι πολύ κοντά στο πέος του, γεγονός που αρκεί να για να φουντώσει το πάθος και την επιθυμία για τρέλες! Με τα νύχια σου γρατζούνισε απαλά την περιοχή προς το γόνατο. Μπορείς επίσης να ακουμπήσεις απαλά τους όρχεις του και την γύρω περιοχή απο αυτους για να τον τρελάνεις!
Το περίνεο: Η γραμμή που συνδέει τούς όρχεις με τον πρωκτό αποτελεί και το έτσι λεγόμενο σημείο G των ανδρών. Εκεί λοιπόν δεν το συζητάμε, θα κατέβεις και θα χρησιμοποιήσεις τις καλύτερες κινήσεις της γλώσσας σου! Γλύψε από τους όρχεις προς τον πρωκτό και αντίθετα, κάνε κύκλους με την γλώσσα σου η ακόμη και γρήγορες κινήσεις πάνω-κάτω.
Τον πρωκτό: Ναι καλά διάβασες, ξεκίνα το παιχνίδι από τον πρωκτό! Όσο και να μην το παραδεχόμαστε η περιοχή του πρωκτού, λόγο των νευρικών απολήξεων, αποτελεί μια από τις κυριότερες ερωτογενείς ζώνες. Η διέγερση ή ακόμη και ένα απαλό μασάζ μπορεί να αποφέρει την αποκορύφωση τής ηδονής! Στον έρωτα όλα επιτρέπονται, γι' αυτό μη διστάσεις να τα δοκιμάσεις χωρίς ενδοιασμούς και ταμπού.
Τα πόδια και οι πατούσες: Χρησιμοποιώντας τούς αντίχειρες ξεκίνα με κυκλικές κινήσεις και σταθερή πίεση από την καμάρα του ποδιού του και κατέληξε στα δάχτυλα. Λίγο αρωματικό λάδι, ίσως και κάποια φιλιά στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού καθώς είσαι σέ στάση 69 πάνω του θα τον κάνουν να χάσει την υπομονή τού και να θελήσει να σε αρπάξει για να κάνετε έρωτα!
Την πλάτη και την μέση: Καθώς είναι ξαπλωμένος μπρούμυτα και γυμνός, γδύσου και εσύ. Ξάπλωσε πάνω του και εάν έχεις χρησιμοποιήσει λάδι προηγουμένως (αν όχι, χρησιμοποίησε τώρα λίγο για να αλειφθείς) το σώμα σου θα γλιστρήσει πάνω στο δικό του κάνοντας τον να νιώσει της σκληρές ρώγες σου μαζί με όλο το βάρος σου. Εκμεταλλεύσου την στιγμή για να γλύψεις την σπονδυλική του στήλη από το σβέρκο μέχρι χαμηλά στην μέση, και μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου για απαλές γρατζουνιές στα πλευρά του!
Τους γλουτούς: Πίεσε με τις παλάμες σου, ζούληξε και δάγκωσε απαλά καθώς κατεβαίνεις με την γλώσσα σου προς τους τους μηρούς. Εκεί μπορείς να κάνεις μασάζ με τους αντίχειρες σου αλλά και να παίξεις ξανά με τούς όρχεις και το περίνεο. Καθώς κατεβαίνεις προς τα κάτω, μερικά απαλά χάδια στο πίσω μέρος των γονάτων του θα τον ερεθίσουν ακόμη πιο πολύ!
Δοκίμασε και ανακάλυψε χωρίς ενδοιασμούς όλα τα κρυφά κουμπιά του συντρόφου σου και άφησε το κύμα της ηδονής να σας πνίξει με ατέλειωτους οργασμούς !

πηγή

http://www.erodate.gr/;i:65104
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη