7 Μαΐ 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ!!!

Συνεχίζει το παραλήρημα του εναντίον του ΠΑΟΚ το κρατικό αθλητικό  ραδιόφωνο το οποίο πληρώνουν όλοι οι Έλληνες και βεβαίως οι Έλληνες της Βορείου Ελλάδος.
Δυστυχώς  οι  ""κύριοι""  αυτοί που θέλουν να λέγονται
""δημοσιογράφοι "" θεωρούν ότι καθήκον τους είναι να κατακεραυνώνουν διαρκώς  τις ομάδες της Βορείου Ελλάδος και να δίνουν άσυλο στις ομάδες του Κέντρου. Αυτό βέβαια συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα και για όλες της ομάδες του ΒΟΡΡΑ..Πρόσφατο παράδειγμα είναι οι σφαγιαστικές διαιτησίες εναντίων του ΑΡΗ οι οποίες  ήταν αόρατες για τους φωστήρες δημοσιογράφους της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
Βέβαια δεν αναφέρομαι στους βορειοελλαδίτες δημοσιογράφους (της ΕΡΑ ΣΠΟΡ) τους οποίους φροντίζουν να τους βγάζουν ελάχιστα λεπτά στον αέρα και μετά να συνεχίζουν ανενόχλητοι το ""θεάρεστο"" έργο τους  οι ""έγκριτοι""των Αθηνών  .
Αγανακτούμε!! Έχουμε βαρεθεί , έχουμε κουραστεί και αηδιάζουμε  όταν    ακούμε τις επί ώρες αναλύσεις τους για τα"" κορδόνια"" του ΤΣΟΡΗ,το ""σορτσάκι"" του ΜΠΕΡΓΚ, το ""κούρεμα"" του ΑΡΑΟΥΧΟ και για το πόσο ευνοημένοι είναι ο ΠΑΟΚ ,Ο ΑΡΗΣ , Ο ΗΡΑΚΛΗΣ , Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ , Η ΛΑΡΙΣΑ , Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ και οι άλλες ομάδες της Βορείου Ελλάδος...
Δυστυχώς  οι ""κύριοι"" αυτοί  λειτουργούν αποκλειστικά σαν δημοσιογράφοι των ομάδων του Κέντρου και  ξεχνούν ότι είναι ""επί της ουσίας""   δημόσιοι υπάλληλοι στην υπηρεσία όλων των Ελλήνων Πολιτών.
Κάποιος πρέπει λοιπόν να τους υπενθυμίσει ότι χρησιμοποιούν δημόσιες συχνότητες, πληρώνονται από όλους τους Έλληνες πολίτες και  ο ρόλος αλλά και η υποχρέωση τους είναι να ενημερώνουν αμερόληπτα τους Έλληνες Φιλάθλους και όχι να λειτουργούν σαν οπαδοί των ομάδων τους.




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη