8 Μαΐ 2017

Συναγερμός στην Κοζάνη από δεύτερη απόπειρα απαγωγής με στόχο παιδί

Το αγόρι τρομοκρατήθηκε και τράπηκε σε φυγή, αλλά ο άγνωστος μπήκε στο φορτηγάκι και άρχισαν να το
καταδιώκουν μαζί με τον οδηγόΣυναγερμό έχει σημάνει στις αρχές ασφαλείας της Κοζάνης η δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες καταγγελία για απόπειρα απαγωγής, που αυτή τη φορά είχε στόχο ένα ανήλικο αγόρι. Είχε προηγηθεί η απόπειρα σε βάρος μιας νεαρής κοπέλας στην περιοχή του Βελβεντού, που σώθηκε χάρη στα αδέσποτα σκυλιά.

Σύμφωνα με την καταγγελία που κατατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νεάπολης, το βράδυ της Παρασκευής ένα άσπρο φορτηγάκι τύπου «κλούβας» πλησίασε έναν μαθητή της τρίτης δημοτικού που περνούσε από ένα πάρκινγκ στο Τσοτύλι του δήμου Βοΐου και ο συνοδηγός τον κάλεσε να έρθει κοντά του για να του δώσει χρήματα. Το παιδί πλησίασε και ο ψηλός, αδύνατος και μελαχρινός άνδρας γύρω στα 40 με 45 προσπάθησε να το αρπάξει.

Το αγόρι τρομοκρατήθηκε και τράπηκε σε φυγή, αλλά ο άγνωστος μπήκε στο φορτηγάκι και άρχισαν να το καταδιώκουν μαζί με τον οδηγό. Ωστόσο, το έχασαν, καθώς κρύφτηκε πίσω από κάποιες λαμαρίνες και βγήκε μόνο όταν η «κλούβα» είχε χαθεί. Ο ανήλικος διηγήθηκε στους γονείς του την περιπέτειά του και το πρωί του Σαββάτου, υπέβαλαν καταγγελία στο τμήμα.

Η απόπειρα αρπαγής του μικρού έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, μόλις πέντε 24ωρα μετά την καταγγελία μιας 24χρονης κοπέλας από το Βελβεντό Κοζάνης στο αστυνομικό τμήμα Σερβίων, ότι προσπάθησαν να την απαγάγουν άγνωστοι που επέβαιναν σε ένα πανομοιότυπο λευκό όχημα τύπου βαν. Η απόπειρα είχε γίνει στις 03:30 τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς και η 24χρονη σώθηκε χάρη στα αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονταν κοντά και άρχισαν να γαβγίζουν ακούγοντας τις απεγνωσμένες κραυγές της.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη