15 Μαΐ 2017

«ΧΑΓΙΑΛ» όπως… όνειρο

Χαγιάλ στα Τούρκικα, σημαίνει όνειρο. Ένα όνειρο που η Καλλιρόη και ο Κώστας, μας καλούν να το ζήσουμε την Πέμπτη 18 Μαίουστο ΞΕΦΩΤΟΠού αλλού;

 

Το μουσικό ταξίδι για την Καλλιρόη Πετράκη και τον Κώστα Βασδέκη ξεκίνησε δύο χρόνια πριν όταν αποφάσισαν να μοιραστούν το ίδιο όνειρο και να δημιουργήσουν τους «Χαγιάλ». Με αφετηρία την Ήπειρο από την οποία κατάγονται, άρχισαν να διαγράφουν τις δικές τους διαδρομές με όχημα πάντα τα όμορφα τραγούδια και προορισμό όλους τους τόπους που αγαπούν την καλή ελληνική μουσική. 

 

Αυτή την Πέμπτη 18 του Μάη, οι ΧΑΓΙΑΛ «πιάνουν λιμάνι» κι έρχονται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη για μια μοναδική εμφάνιση στο ΞΕΦΩΤΟ (Λυκούργου 5, Λαδάδικα). Έρχονται να μας ταξιδέψουν στο χρόνο και στην υπέροχη Ελλάδα, από την Κρήτη έως την Θράκη, με μελωδίες αγαπημένων τραγουδιών σημαντικών Ελλήνων συνθετών. Από τον Τσιτσάνη έως τον Μάλαμα κι από τα παραδοσιακά που αγαπήσαμε μέχρι τις δικές τους συνθέσεις, μας καλούν να μοιραστούμε το όνειρο της επικοινωνίας και της γλυκιάς παραζάλης που μόνο η μουσική δημιουργεί. 

 

Παρέα τους, ξεχωριστοί συνεργάτες κι εξαιρετικοί μουσικοί: Ο Χρήστος Καλαμπόκης(μπουζούκι), ο Χρήστος Καραβίδης(κιθάρα), ο Σωτήρης Κατσούρας(βιολί), ο Δημήτρης Ζαχάρης(κρουστά)

Νέοι, ονειροπόλοι, δημιουργικοί, με ζεστές φωνές και ψυχές γεμάτες μουσική, οι Χαγιάλ, ετοιμάζονται να συστήσουν και τα δύο νέα τραγούδια τους.. «Μάτια Μελιά», μια ερωτική μπαλάντα που φέρει την υπογραφή του Χρήστου Καλαμπόκη και «Δρόμος δεν υπάρχει», ένα ζεϊμπέκικο σε μουσική του Γιάννη Ταυλά. Τους στίχους και στα δύο κομμάτια υπογράφει η Δήμητρα Νεοφύτου.

Πέμπτη 18 Μαϊου,

Με τους ΧΑΓΙΑΛ

ΞΕΦΩΤΟ. Συνήθεια…ασυνήθιστη!

 

Ώρα έναρξης: 22.ΟΟΕίσοδος 10€ με ποτό

Κρατήσεις: 6931091534 & 2314015911                                        Υπεύθ. ΤύπουΧριστίνα Τσόρμπα                                  

Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα                                                   Κιν. 6947 52 15 03´


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη