9 Μαΐ 2017

Σαν πρωθυπουργό υποδέχθηκαν τον Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη [Βίντεο]

Σαν πρωθυπουργός έγινε δεκτός από Θεσσαλονικείς,  στο Βελλίδειο ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής.
Ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και αγκαλιές από υποστηρικτές του κόμματος, πριν περάσει στην αίθουσα για την παρουσίαση του βιβλίου:"Η ελληνική πολιτική οικονομία 2000-2015".

Το παρών στη εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Νικήτας Κακλαμάνης, αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτής της ΝΔ, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας, η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη, ο βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο Ευάγγελος Αντώναρος, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη καθώς και η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. Διπλά στον πρώην πρωθυπουργό έκατσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ομιλητές ήταν οι επιμελητές της έκδοσης του Συλλογικού Τόμου "The Greek Political Economy: 2000-2015", καθηγητές Παντελής Σκλιάς (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου) και Σπύρος Ρουκανάς (Πανεπιστήμιο Πειραιά), ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Αχιλλέας Ζαπράνης καθώς και ο αντιπρόεδρος της Βουλής  Νικήτας Κακλαμάνης.
Δείτε βίντεο από την υποδοχή: 


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη