14 Μαΐ 2017

Ξεκινούν τα πλέι οφ με ντέρμπι «δικεφάλων»

Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση της Superleague σήμερα με τη διαδικασία των πλέι οφ που θα κρίνει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια
της νέας χρονιάς. Πανιώνιος-Παναθηναϊκός στις 18:15 και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στις 20:30 να είναι οι πρώτες δύο αναμετρήσεις του μίνι πρωταθλήματος.

Χρονικά πρώτο παιχνίδι το ματς στη Νέα Σμύρνη στις 18:15 ανάμεσα στον Πανιώνιο (0 βαθμοί) και τον Παναθηναϊκό (1 βαθμός), με το Μαρίνο Ουζουνίδη να επιστρέφει ως αντίπαλος στη Νέα Σμύρνη το «τριφύλλι» να ψάχνει την πρώτη του νίκη στην «Πλατεία» από το Δεκέμβριο του 2012, την ώρα που η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να ξεκινήσει με το δεξί την προσπάθειά της προκειμένου να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη συνέχεια.
Χωρίς προβλήματα και με 20μελή αποστολή ο Πανιώνιος, αναμένεται να παραταχθεί με την κλασική του ενδεκάδα. Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός προσανατολίζεται στους εξής: Γιαννιώτης, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Φούντας, Μασούντ και Μπεν.

Με μοναδικές απουσίες τους Λουντ Και Τελάντερ ο Παναθηναϊκός ,με το Μαρίνο Ουζουνίδη να εμπιστεύεται την ενδεκάδα των ντέρμπι και ειδικότερα τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Χουλτ, Μολέδο, Κουτρουμπή, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδη και στην κορυφή της επίθεσης το Μάρκους Μπεργκ.

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στην Τούμπα με τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να κοντράρονται σε μια επανάληψη του τελικού του Κυπέλλου, μια αναμέτρηση καθοριστική για την πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας που οδηγεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ (2 βαθμοί) θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Εβγέν Σάκχοφ με τον Βλάνταν Ίβιτς να σχεδιάζει σχηματισμό 4-2-3-1 και τους σίγουρους Γλύκο, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Κάμπος, Μπίσεσβαρ και Πρίγιοβιτς. Μία θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης παίζεται ανάμεσα σε Πέλκα, Πέδροι Ενρίκε και Ουάρντα.

Για την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ, το παιχνίδι θα κρίνει πολλά καθώς η «Ένωση» ξεκινά με 0 πόντους και δεν θέλει να μείνει από νωρίς πίσω. Ο Ισπανός τεχνικός που με τη σημερινή φτάνει τις 50 παρουσίες στον πάγκο της ΑΕΚ, άφησε εκτός αποστολής τους Πατίτο και Βάργκας, έχοντας στα πλάνα του σχηματισμό 4-3-3 και τους Μπάρκα, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Αίντάρεβιτς, Μάνταλο, Χριστοδουλόπουλο και στην κορυφή της επίθεσης το Σέρχιο Αραούχο.








.sdna.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη