13 Μαΐ 2017

Eurovision 2017: Τελικός με Ελλάδα και “This is Love”!

Ο Μάιος είναι ένας μήνας όπου οι περισσότερες αθλητικές, και μη, διοργανώσεις ανά την Ευρώπη φτάνουν στο τέλος του κι
εμείς έχουμε τη χαρά να απολαμβάνουμε μεγάλους τελικούς. Σε αυτούς συγκαταλέγεται, πάντοτε τέτοια εποχή, και η Eurovision, ειδικά όταν συμμετέχει και η Ελλάδα, μετά, μάλιστα, και από την πρώτη αποχή της ιστορίας της από τελικό πέρυσι, όταν οι Argo δεν έφτασαν στην… Utopian Land της τελικής σκηνής με το ομώνυμο τραγούδι τους.
Φέτος, στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, η Demy εκκινεί από διαφορετική αφετηρία, αφού έχει ήδη βρεθεί στον τελικό του Σαββάτου (13/05), ενώ και οι στοιχηματικές αποδόσεις μπορεί να μην την συμπεριλαμβάνουν στα φαβορί για… κατάκτηση του πολυπόθητου μικροφώνου-τροπαίου, αλλά προβλέπουν μια καλή παρουσία στο stage του Κιέβου. Συγκεκριμένα, ο Stoiximan.gr προσφέρει τα ενδεχόμενα να βρίσκεται η Ελλάδα στην πρώτη  4άδα και 10άδα σε ελκυστικές αποδόσεις!
Σύμμαχος της Demy στη φετινή Eurovision, είναι και η θέση εμφάνισής της στη σκηνή, αφού θα προσπαθήσει να πείσει το κοινό ότι “This is Love” από την 15η θέση, δηλαδή στο δεύτερο μισό της βραδιάς, όπου οι περισσότεροι συμμετέχοντες ευνοούνται στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Εξάλλου, όπως προκύπτει και από το παρακάτω Eurovision Infographic η Ελλάδα δεν έχει κατακτήσει ποτέ τη 2η ή την 4η θέση (από αυτές της πρώτης 5άδας) και έτσι ακόμα κι αν δεν καταφέρει το θαύμα της νίκης, μπορεί να προσβλέπει σε κάποια από αυτές τις υψηλές θέσεις στη σκηνή του Κιέβου!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη