9 Μαΐ 2017

Survivor: Λάουρα και Κοκκινάκης 'έδωσαν' τη Βαλαβάνη στο κοινό

Οι τέσσερις "σωματοφύλακες" της γνωστής κλίκας φαίνεται πως αποφάσισαν να προταθούν όλοι για τη Λάουρα (και όχι η
Λάουρα για όλους)

Μια ακόμη στρατηγική ψηφοφορία έλαβε χώρα στο χθεσινό επεισόδιο του επιτυχημένου ριάλιτι επιβίωσης Survivor με τα εναπομείναντα μέλη της γνωστής κλίκας να αποφασίζουν -πιθανώς όχι σε πλήρη συνεννόηση μεταξύ τους- να τεθούν όλοι στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.
Αντί να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Αγγελόπουλου και Χρανιώτη, οι οποίοι κέρδισαν χθες την ασυλία, και να ψηφίσουν τη Λάουρα με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, οι τέσσερις "σωματοφύλακες" επέλεξαν να μοιραστούν οι ψήφοι ανάμεσα στη Λάουρα και τον Μπο και αντί για τρεις προτεινόμενους προς αποχώρηση να έχουμε τέσσερις: Η Βαλαβάνη, ακατανόητο γιατί, ψήφισε τον Μπο και το ίδιο έκανε ο Κοκκινάκης και η Λάουρα. Προφανώς οι τρεις τους φαίνεται να είχαν συνεννοηθεί νωρίτερα (το ερώτημα είναι αν στη συνεννόηση ήταν και ο Μπο ή αν σιγά σιγά έχει αρχίσει να διαχωρίζεται από την ομάδα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι Μπο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη τίθενται για πρώτη φορά στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, με τον πρώτο να θεωρεί την εξέλιξη αυτή τίμια και τη δεύτερη να δηλώνει περιχαρής που θα βιώσει αυτήν την εμπειρία...

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τακτική αυτή είχε εφαρμοστεί και κατά την ψηφοφορία που έθεσε τον Λάμπρο Χούτο εκτός παιχνιδιού: Λάουρα και Κοκκινάκης αλληλοψηφίστηκαν ούτως ώστε να υπάρχουν τέσσερις υποψήφιοι και άρα το τηλεοπτικό κοινό να μοιράσει την ψήφο του σε περισσότερα από δύο άτομα. Οι δύο Διάσημοι έτσι αύξησαν τις πιθανότητές τους να παραμείνουν στο παιχνίδι (σ.σ.: ο άρτια αποχωρήσας Ορέστης Τσανγκ είχε επισημάνει στο πάρτι ένωσης των δύο ομάδων πόσο "έξυπνη" ήταν εκείνη η ψηφοφορία).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κλίκα θα χάσει ένα ακόμη μέλος της και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις στα social media, αυτό δεν θα είναι το πιο αδύναμο ως προς τις αγωνιστικές του ικανότητες...

Δείτε την ψηφοφορία:


 





Ένταση Σπαλ - Ντάνου

Πριν μπουν στη διαδικασία να δείξουν την προτίμησή τους για το ποιος πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τους «Διάσημους» κλήθηκε να εξηγήσει τα νεύρα που τον έφεραν εκτός εαυτού με τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Ο Σπαλ διευκρίνισε ότι έλυσαν την παρεξήγηση με τον Ντάνο και πως δεν περιμένει μία τέτοια αντίδραση μετά από αγώνα για να κρίνει έναν άνθρωπο με τον οποίο συμβιώνει εδώ και μήνες.

Με τη σειρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε πως καλό θα ήταν να ζυγίζουν όλοι τις συμπεριφορές τους, καθώς θεωρεί στη μάχη πολύ σοβαρό τον σεβασμό.

Νωρίτερα, στη δοκιμασία των δύο ομάδων, οι Μαχητές σάρωσαν με τελικό σκορ 10-3 υπέρ τους. Το αγώνισμα είχε πολύ τρέξιμο, στενά περάσματα, συρσίματα και απαιτούσε ευελιξία. Από τους Διάσημους ανταγωνιστικοί ήταν μόνο ο Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη.

Δείτε αποσπάσματα από το αγώνισμα: 










http://news247.gr




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη