19 Ιουν 2017

ΝΤΑΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1

ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ SURVIVOR ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 15 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (ΕΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΕΙ Η ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ). ΣΚΟΡ: 10 - 6 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.
Στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor για πρώτη φορά οι παίκτες και των δύο ομάδων διαγωνίστηκαν σε βραδινό αγώνισμα ισορροπίας που ήταν πράγματι αρκετά δύσκολο.

Τα πράγματα όμως στο πρώτο αγώνισμα επάθλου δεν εξελίχθηκαν πολύ καλά στην αρχή για τους Διάσημους. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία ταλαιπωρείται από τραυματισμούς στα πόδια, έμεινε εκτός μετά το πρώτο της ματς.


Έτσι ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναγκάστηκε να παίζει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο. Συγκεκριμένα ο Ντάνος ανέβηκε 15 φορές στη δοκό ισορροπίας και κατάφερε να λήξει το παιχνίδι με νίκη 10 -6 εναντίον των Μαχητών.

Επομένως ο Γιώργος και η Ευρυδίκη εξασφάλισαν ηλεκτρικό για τη διαβίωσή τους στην καλύβα τους ώστε να μπορούν να έχουν πιο άνετη καθημερινότητα…
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη