17 Ιουν 2017

Της έδωσαν άλλο παιδί στο μαιευτήριο και το έμαθε μετά από 30 χρόνια

Μία ασυνήθιστη ιστορία λάθους σε νοσοκομείο ήρθε στη δημοσιότητα στη Ρωσία. Μία γυναίκα αποδείχθηκε πως για 30
ολόκληρα χρόνια μεγάλωνε το… «λάθος» παιδί. Η Zoya Tugavona έφερε στη ζωή ένα κοριτσάκι το 1987.

Όταν κράτησε στα χέρια της την κορούλα της για δεύτερη φορά παρατήρησε πως δεν υπάρχουν ομοιότητες με το παιδάκι που αντίκρισε την πρώτη φορά και παραπονέθηκε στο προσωπικό πως ίσως έχει γίνει κάποιο λάθος.

Όπως μετέδωσε η Mirror η γυναίκα ανέφερε «την επόμενη μέρα έφεραν το παιδί για τάισμα και είχε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο». Εν τέλει, η Zoya και ο σύζυγός της μεγάλωσαν το κοριτσάκι, τη μικρή Κatya.

Την ίδια στιγμή όμως η βιολογική τους κόρη, Lucia, μεγάλωνε με μία άλλη γυναίκα και η τύχη δεν ήταν με το μέρος της για δεύτερη φορά μιας και πέρασε μία ζωή πολύ δύσοκλη μέσα στη φτώχεια και στα ορφανοτροφεία. Οι «γονείς» της την αμέλησαν από μικρη. Ο πατέρας μπήκε στη φυλακή και η μητέρα πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Κάποια στιγμή η Zorya, είδε μία εκπομπή στην τηλεόραση που μιλούσε για μία περίπτωση που είχαν μπερδέψει στο μαιευτήριο παιδιά και τότε, έβαλε στόχο να μάθει την αλήθεια και να διώξει κάθε αμφιβολία. Και δικαιώθηκε.

Με τη βοήθεια της Katya, του κοριτσιού που μεγάλωσε, βρήκαν την αλήθεια και εντόπισαν τη Lucia. Το τεστ DNA έδειξε την αλήθεια και πλέον η Zoya ενώθηκε μετά από 30 χρόνια με την πραγματική της κόρη.








Tromaktiko
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη