10 Ιουν 2017

Ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα που έριξε τη σφαίρα που σκότωσε μαθητή

Αδέσποτη σφαίρα χτύπησε 11χρονο μαθητή και τον τραυμάτισε θανάσιμα
Σε τέσσερα σπίτια και ένα καταυλισμό Ρομά αναζητά η αστυνομία αυτές τις ώρες το δράστη που πυροβόλησε στον αέρα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και μια από τις σφαίρες καρφώθηκε στο κεφάλι 11χρονου μαθητή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής και να τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ήδη έχουν γίνει ορισμένες προσαγωγές ατόμων, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ από έγκυρες αστυνομικές πηγές, οι έρευνες εστιάζονται αυτή την ώρα σε τέσσερα σπίτια και σε ένα καταυλισμό Ρομά, που βρίσκονται κοντά σε σχολείο. Παράλληλα, σημειώνεται ότι όπως είπαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση, κανείς δεν άκουσε πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια της γιορτής.

Η τραγική αποκάλυψη έγινε σήμερα το πρωί από τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροτομή στη σορό του άτυχου μαθητή και διαπίστωσε ότι είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. Ο 11χρονος διασωληνωμένος και σε πολύ βαριά κατάσταση διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χθες βράδυ στις 10:30, στο «Αγία Σοφία». Έγιναν άμεσες προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες, όμως, δεν απέδωσαν.

Τι ανακοίνωσε το νοσοκομείο «Αγία Σοφία»

«Άμεσα ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία ανάνηψης, η οποία αν και εφαρμόσθηκε για 50 λεπτά, απέβη άκαρπη. Ο χρόνος κατά τον οποίο το παιδί παρέμεινε στην αίθουσα ανάνηψης των Επειγόντων Εξωτερικών Ιατρείων αναλώθηκε αποκλειστικά στην προσπάθεια ανάνηψης και όχι στη διερεύνηση αιτίας θανάτου, η οποία αποτελεί αντικείμενο έρευνας από ιατροδικαστή, όπου και παραπέμφθηκε», αναφέρει η ανακοίνωση του παιδιατρικού νοσοκομείου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη