14 Ιουν 2017

Πολάκης: Επιβεβλημένοι οι πυροβολισμοί στον αέρα σε γάμους, βαφτίσεις, ιστορικές εκδηλώσεις

«Επιβεβλημένους» χαρακτηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τους πυροβολισμούς στον αέρα
«συγκεκριμένες στιγμές σημαντικών γεγονότων για την οικογένεια ή την ευρύτερη κοινότητα» με αφορμή τα σχόλια που προκλήθηκαν από την ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου και τον δείχνει να πυροβολεί στον αέρα.
Αρχικά ο κ. Πολάκης, απαντώντας στον δημσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη για ένα άρθρο στο protagon.gr, ξεκαθαρίζει ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι από σκοπευτήριο αλλά από εκδήλωση το 2009 όταν ως πρόεδρος της Ένωσης απανταχού Σφακιανών δώρισε στο δήμο Σφακίων ένα πλωτό ασθενοφόρο.
«Η φωτογραφία ειναι απο το γλεντι που ακολούθησε απο το δήμο Σφακιων σε ταβέρνα στο λιμάνι στη χώρα Σφακιων, που την ανέβασε στο δίκτυο καποιο μέλος των συλλόγων φουσκωτών που συνόδεψαν το Σκαφος στο ταξίδι .Οι βολές ειναι προς τη θάλασσα και προφανως δεν ειναι περίστροφο» γράφει ο κ. Πολάκης.
Στη συνέχεια επιχειρώντας να εξηγήσει τον όρο «επιβάλλεται» ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κάνει λόγο για οικογειακή παράδοση με όπλα που «δεν ήταν αγορασμένα απο λαθρεμπόριο,ουτε επιδεικνύονταν σε γλέντια ,ουτε πυροβολούσαν άσκοπα. Διαφυλατταν τη ζωη τους όπως και σε αλλες γενιές πιο πριν παλεύοντας ενάντια στον κατακτητή ,παλεύοντας για μια άλλη ΕΛΛΑΔΑ !!!».
«Το αν μου» αξίζουν τ άρματα να τα βαστώ» θα το αποφασίσει ο λαός στο τελος της θητείας μας οταν θα εχουμε βγάλει τη χώρα Απ τα μνημόνια και την επιτροπεία» καταλήγει ο Παύλος Πολάκης.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη