25 Ιουν 2017

Ήρθε ο ηλιακός φορτιστής για να απαλλαγείτε από τον εφιάλτη της άδειας μπαταρίας!

Πόσες φορές είστε με τις ώρες στην παραλία και βλέπετε ξαφνικά την μπαταρία του κινητού σας να είναι οριακά λίγο
πριν κλείσει και μάλιστα την ώρα που θέλετε να βγάλετε selfies στη θάλασσα; Ή να κάνετε ορειβασία, πεζοπορία και άλλες τέτοιες δραστηριότητες και όταν φτάνετε στην κορυφή του βουνού και θέλετε να βγάλετε φωτογραφίες το ηλιοβασίλεμα, να ανακαλύπτετε ότι το αγαπημένο σας smartphone έχει σβήσει;

Τίποτα από αυτά δεν θα συνέβαινε αν είχατε ένα power bank ή ακόμα καλύτερα έναν ηλιακό φορτιστή!
Το απόλυτο νέο gadget για το καλοκαίρι είναι ένας ηλιακός φορτιστής ο οποίος μπορεί είτε να τοποθετηθεί οπουδήποτε και να δημιουργήσει στιγμιαία ένα σημείο φόρτισης (ομπρέλα) ή να λειτουργήσει ως μια φορητή συσκευή φόρτισης (σακίδιο,κάμπινγκ, φουσκωτό, κτλ) και μπορεί να φορτίσει τόσο κατά τη διάρκεια της νύχτας, όσο και με συννεφιά.

Το Φ25 είναι σχεδιασμένο ειδικά για τοποθέτηση σε επαγγελματικές ομπρέλες, δοκιμασμένο στις πιο αντίξοες συνθήκες! Συγκεκριμένα, έχει δοκιμαστεί επί 24 μήνες, σε όλες τις καιρικές συνθήκες και η απόδοση του παρέμεινε σταθερή.

 Γενικά Χαρακτηριστικά
Τροφοδοτεί ημερησίως με 4000mah την ενσωματωμένη μπαταρία του, ενώ ταυτόχρονα, όσο επανακτά την μπαταρία του μπορεί να φορτίσει συσκευή (ηλιακή παραγωγή περίπου 500mah/hr)
Είναι αδιάβροχο 100%
Ασφαλής φόρτιση συσκευών
Συμβατό με κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί USB (smartphones, tablets, ηλεκτρονικά τσιγάρα κ.α.)
Ασφαλής φόρτιση 2 συσκευών ταυτόχρονα!
Αυτονομία: Μπορεί να φορτίσει χωρίς ηλιοφάνεια 2,5 συσκευές κατά μέσο όρο από το 0 έως το
100%
Εγγύηση: 2 χρόνια
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη