24 Ιουν 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΝΕΟΥ

Η μητέρα του ομογενούς που δολοφονήθηκε μετά από όργιο αμφισβητεί τα αίτια του φονικού


Η μητέρα του Μάνου Οικονομίδη, Μαρία Μυτιληνιού, σε νέα επικοινωνία της με τον «Εθνικό Κήρυκα» αμφισβητεί Tα αίτια δολοφονίας του γιου της, Μάριου Οικονομίδη, αμφισβητεί η Μαρία Μυτιληνιού.
Η μητέρα του νεαρού που δολοφονήθηκε άγρια πριν δυο ημέρες ύστερα από όργιο, μιλώντας στον Εθνικό Κύρηκα είπε: «Το ζήλευαν το παιδί μου και το σκότωσαν. Η ανακοίνωση για τα αίτια θανάτου δεν έχει λογική, ακόμη και αστυνομικοί ανεπίσημα μου είπαν ότι άλλοι πρέπει να είναι οι λόγοι και οι αιτίες. Η κοπέλα που τον κατηγόρησε για βιντεοσκόπηση και βιασμό ήθελε τον Μάνο μου, ήθελε να κάνουν σχέση, εκείνος δεν την ήθελε και ίσως από ζήλια να τον εκδικήθηκε».
«Δεν ξέρω πια τι να πω και τι να υποθέσω. Παρακαλώ μόνο τον Θεό να βγει στο φως όλη η αλήθεια» ανέφερε ακόμη, υπογραμμίζοντας: «Θα ήθελα επίσης με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας να εκφράσω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ‘Εθνικό Κήρυκα’ για την στήριξη και πολύ ανθρώπινη κάλυψη του δράματος που ζούμε. Από χθες αμέτρητοι άνθρωποι έρχονται σπίτι να μας συλληπηθούν και να πουν μια καλή κουβέντα για τον Μάνο μου. Σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάμε η αγάπη και η στήριξη του κόσμου μάς δίνει δύναμη και κουράγιο να αντέξουμε τον αβάσταχτο πόνο και θλίψη».

Χθες το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου συντετριμμένη η οικογένεια Οικονομίδη επισκέφθηκε το νεκροτομείο για την αναγνώριση και ταυτοποίηση του πτώματος.
Πόνος και κλάμα χωρίς τελειωμό. Ανείπωτος θρήνος από την τραγική μητέρα Μαρία και τον πατέρα Νικόλαο -ο οποίος ήρθε από τη Νέα Ιερσέη όπου ζει μόνιμα μετά το διαζύγιο-, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.
Εντωμεταξύ, η Αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο για τη δολοφονία. Πρόκειται για τον 24χρονο Κρίστοφερ Μεμπρένο (Christopher Membreno), ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας με κατηγορίες δολοφονίας δευτέρου βαθμού, διάρρηξη πρώτου βαθμού και παράνομη οπλοκατοχή.
Ο Μεμπρένο είναι ο σύντροφος της γυναίκας που εμπλέκεται στο ερωτικό τρίγωνο στον οποίο η νεαρή τηλεφώνησε και ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα βιασμού. Ταυτόχρονα, προχωρούν οι έρευνες για τη σύλληψη των άλλων δύο υπόπτων δολοφόνων.
Το χρονικό του φονικού
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο Μάνος Οικονομίδης κατέρρευσε στον διάδρομο του κτιρίου 355, στην 7η Λεωφόρο του Μπρούκλιν, όπου πριν φέρεται να είχε συνερευθεί ερωτικά με έναν 21χρονο άντρα και μία γυναίκα. Το ερωτικό τρίγωνο κατέληξε σε φονικό όταν ένας από τους μετέχοντες άρχισε να βιντεοσκοπεί τη σεξουαλική συνεύρεση, προκαλώντας την οργή της γυναίκας, η οποία επικοινώνησε με τον φίλο της που δεν μετείχε στην ερωτική πράξη και έκανε λόγο για βιασμό της.
Ο 21χρονος, που διέμενε στο διαμέρισμα, πήγε τη γυναίκα στο σπίτι της στο Στάτεν Αϊλαντ. Οταν επέστρεψε, ο Οικονομίδης αποφάσισε να φύγει. Μόλις βγήκε στον διάδρομο οι κάμερες παρακολούθησης καταγράφουν δύο λευκούς και έναν Αφροαμερικανό να τον κυνηγούν και να τον χτυπούν με ρόπαλο και να τον μαχαιρώνουν στο στήθος και στην κοιλιά. Αιμόφυρτος χτύπησε την πόρτα ενός κοντινού διαμερίσματος, λέγοντας ότι τον χτύπησαν.
«Προσπάθησε να σηκωθεί» ανέφερε στην Αστυνομία έντρομη η γυναίκα, «και κατέρρευσε στο πάτωμα. Ολο του το σώμα άρχισε να τρέμει και όταν το ασθενοφόρο είχε φθάσει, μετά βίας είχε σφυγμό».
Ο Μάνος Οικονομίδης ξεψύχησε στο νοσοκομείο «Methodist» του Μπρούκλιν στις 4:33 τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Ο «Εθνικός Κήρυξ» επικοινώνησε με την Εισαγγελία του Μπρούκλιν, προκειμένου να μάθει εάν απαγγέλθηκαν κατηγορίες και απάντησαν ότι αναμένουν τη γνωμάτευση της αστυνομίας.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη