17 Ιουν 2017

Την εξανάγκαζαν να κάνει σεξ καθημερινά με τρεις έως τέσσερις άνδρες




Πολυετείς ποινές κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης
σε τέσσερις άνδρες, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για υπόθεση σωματεμπορίας, με θύμα ανήλικη αλλοδαπή, η οποία κρατείτο «φυλακισμένη» σε σπίτια, όπου υποχρεωνόταν να εκδίδεται σε πελάτες έναντι αμοιβής.
Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Ιούνιο του 2015, όταν η τότε 16χρονη Βουλγάρα βρήκε την ευκαιρία και «δραπέτευσε» από διαμέρισμα στο οποίο κρατείτο, στην περιοχή της Ανάληψης Θεσσαλονίκης, πηδώντας από το παράθυρο. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αποκάλυψε στην αστυνομία το μαρτύριο που βίωνε, το οποίο -σύμφωνα με την ίδια- ξεκίνησε δύο μήνες νωρίτερα, όταν αρχικά μεταφέρθηκε από την πατρίδα της στην Ιταλία και ακολούθως, διαδοχικά, στο Αμύνταιο Φλώρινας και στη Θεσσαλονίκη.
Όπως κατήγγειλε η ίδια στους αστυνομικούς, την εξανάγκαζαν να συνευρίσκεται καθημερινά, σεξουαλικά, με τρεις έως τέσσερις άνδρες, πάντα επί χρήμασι.
Για την υπόθεση κατηγορήθηκαν και παραπέμφθηκαν σε δίκη ένας Βούλγαρος, ένας Αλβανός και δύο Έλληνες, σε βάρος των οποίων επιβλήθηκαν πολυετείς ποινές κάθειρξης που ξεκινούν από έξι χρόνια και τέσσερις μήνες και φθάνουν τα δεκαπέντε χρόνια και έξι μήνες, ενώ το δικαστήριο επέβαλε σε βάρος τους χρηματικές ποινές από 50.000 έως 70.0000 ευρώ. Δύο εξ’ αυτών παρέστησαν στο δικαστήριο και αρνήθηκαν τις κατηγορίες.
Στη δίκη κατέθεσε ως μάρτυρας και το ίδιο το θύμα, το οποίο αναίρεσε εν μέρει τις αρχικές καταγγελίες, κάτι που εκτιμάται ότι έγινε υπό τον φόβο να δεχθεί αντίποινα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη