10 Ιουν 2017

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΡΟΣΙΣΕ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ!!!!!

Σε νέα χυδαιότητα επιδόθηκε βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αυτή τη φορά ο κ. Μπαρμπαρούσης κατά τη συζήτηση των τροπολογιών της κυβέρνησης για τα προαπαιτούμενα.

Ο κ. Μπαρμπαρούσης αποκάλεσε την επίθεση του  Ηλία Κασιδιάρη κατά της Ρένας Δούρου -στο γνωστό επεισόδιο εις βάρος της Λιάνας Κανέλλη- σαν... «δρόσισμα». Αυτό, γιάτι τότε είχαν αναφέρει, όπως εξήγησε, πως αν η Χρυσή Αυγή έμπαινε στο Κοινοβούλιο η χώρα θα ερχόταν πενήντα χρόνια πίσω, ενώ «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που τελικά φέρνει τη χώρα πίσω», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Οπως είναι φυσικό η αναφορά αυτή προκάλεσε την έντονη έκρηξη του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση από τα έδρανα ο οποίος  ζήτησε να υπάρξει πλήρης αποδοκιμασία της Βουλής για τα όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
«Νομίζω πως δεν είναι δυνατόν να κλείσει αυτός ο κύκλος της ομιλίας του κ. Μπαρμπαρούση χωρίς να υπάρξει μια σαφής αποδοκιμασία από τη Βουλή, του εγκωμιασμού, της βίαιης ενέργειας η οποία μετονομάστηκε εδώ πέρα ως ότι "δρόσισε το πρόσωπο" της μετέπειτα περιφερειάρχη, της κ. Δούρου, εις εθνική ακρόαση και οπτική από τον Antenna, πριν από τρία χρόνια. Αν πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει η ελάχιστη ντροπή για την αρχή βίαιων εκρήξεων που έγιναν πριν τρία χρόνια, αρχής γενομένης από τα χαστούκια και από το... δρόσισμα του νερού, είναι το ελάχιστο που πρέπει κανείς να πει. Η αποδοκιμασία πρέπει να είναι πλήρης από την πλευρά της Βουλής», τόνισε μιλώντας από τα βουλευτικά έδρανα ο Νίκος Βούτσης.
Παράλληλα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διαμαρτυρήθηκαν και υποστήριξαν ότι ο πρόεδρος της Βουλής δεν έχει καταδικάσει ποτέ τα επεισόδια εις βάρος βουλευτών της και τις  επιθέσεις εναντίον των γραφείων του κόμματός τους.
Ο Ν. Βούτσης τους διέψευσε και ανέφερε ότι πάντοτε  υπήρξε πλήρης αποδοκιμασία των επιθέσεων και παρέπεμψε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο   Παππά, ο οποίος συμμετέχει στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.
ΣΥΡΙΖΑ: Χυδαία η αναφορά του υπόδικου βουλευτή της Χρυσής Αυγής
Αμεση ήταν η αντίδραση και του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε να καταδικάσει την νέα προκλητική δήλωση του χρυσαυγίτη, υπογραμμίζοντας πως η καταδίκη τέτοιων φασιστικών συμπεριφορών αποτελεί καθήκον για κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη.
«Η σημερινή χυδαία αναφορά, από το βήμα της Βουλής, του υπόδικου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, στην επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Ρένας Δούρου, υπενθυμίζει σε όλους το βάρβαρο και αποκρουστικό πρόσωπο του νεοναζιστικού μορφώματος» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει ότι, «η καταδίκη τέτοιων φασιστικών συμπεριφορών αποτελεί καθήκον για κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το περιστατικό.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη