29 Ιουν 2017

Ο ΧΑΣΙ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Το ταξίδι του Χάσι για στόπερ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία των μεταγραφικών του κινήσεων και οι πρωταθλητές Ελλάδος ψάχνουν, σύμφωνα και με τις απαιτήσεις του Χάσι, για πέντε εντεκαδάτους παίκτες. Η ονοματολογία καλά κρατεί στο μεγάλο λιμάνι και οι “ερυθρόλευκοι” είναι σε συζητήσεις μ' αρκετούς παίκτες και τις ομάδες τους. Χθες το βράδυ υπήρξε η πληροφορία (την οποία μετέδωσαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης) ότι οι Πειραιώτες έκαναν πίσω στην υπόθεση Εμενίκε, ενώ όπως ανέφερε το sportfm.gr έχει προταθεί για την κορυφή της επίθεσης ο Κροάτης σέντερ φορ, Τσοπ.

 Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση και εξτρέμ, μέσου αλλά και στόπερ και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η πληροφορία που είδε χθες το φως της δημοσιότητας κι αφορά την παρουσία του Μπέσνικ Χάσι στο Βέλγιο. Ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει στο Γκενκ το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που ο προπονητής των πειραιωτών πήγε στις Βρυξέλλες και δεν επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο λόγος αφορά μεταγραφικό θέμα και πιο συγκεκριμένα κεντρικό αμυντικό, για τον οποίο ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στη διοίκηση των “ερυθρόλευκων”.

Ο βασικός στόπερ της Άντερλεχτ Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο στόπερ που έχει στην κορυφή της λίστας του ο Αλβανός τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, είναι ο Μπραμ Νούιτινγκ, ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός της Άντερλεχτ. Πρόκειται για παίκτη που είναι στην ομάδα των Βρυξελλών από το 2012 κι έχει φυσικά συνεργαστεί με τον Χάσι στην Άντερλεχτ. Το συμβόλαιο του Νούιτινγκ με την Άντερλεχτ λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι πληροφορίες αναφέρουν πως κοστολογείται με δύο εκ. ευρώ. Ο Ολλανδός (με ύψος 1.90) κεντρικός αμυντικός έκανε μια πολύ γεμάτη σεζόν έχοντας παίξει σε 44 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και ήταν από τους πλέον σταθερούς σε απόδοση παίκτες της βελγικής ομάδας.

 Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Χάσι θεωρεί πολύ καλή επιλογή τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό ενώ και ο ίδιος ο Νούιτινγκ βλέπει με “καλό μάτι” το ενδεχόμενο μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδος. Είναι ξεκάθαρο και από άλλες μεταγραφικές υποθέσεις του φετινού καλοκαιριού, πως ο Μπέσνικ Χάσι θέλει παίκτες που να τους γνωρίζει ή ακόμα καλύτερα να έχει συνεργαστεί μαζί τους. Γι' αυτό το λόγο θεωρεί πως ο Ολλανδός κεντρικός μπακ (ο οποίος έχει παίξει εναντίον του Ολυμπιακού) μπορεί ν' αποτελέσει μιαν αξιόπιστη λύση για το κέντρο άμυνας των “ερυθρόλευκων”. Φαίνεται μάλιστα πως ο 45χρονος κόουτς των πειραιωτών επιθυμεί την απόκτηση ενός υψηλόσωμου στόπερ (όπως είναι ο Νούιτινγκ) και αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι εξελίξεις. Το σίγουρο είναι ότι ο 27χρονος στόπερ της Άντερλεχτ είναι σε περίοπτη θέση της λίστας του προπονητή του Ολυμπιακού και ο Αλβανός κόουτς φέρεται να έχει ζητήσει απ' τη διοίκηση των “ερυθρόλευκων” την απόκτηση του παίκτη.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη