22 Ιουν 2017

ΑΝΩ ΚΑΤΩ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΕΡΓΚ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΝΙΑΣ.










Ο Βιγιαφάνιες ψάχνει και αυτός να φύγει, ο Μολέδο φεύγει προς άλλες πολιτείες και τώρα ο Χουλτ ο οποίος ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μιμούμενος τον συμπατριώτη του Μπεργκ του οποίου η υπόθεση παραμένει δύσκολη.

Την ίδια ώρα ο Νίκος Λυμπερόπουλος κάνει τα αδύνατα δυνατά και ψάχνει να βρει διάδοχο του Σουηδού φορ που αποχαιρέτισε τον ΠΑΟ.


Με την ιστορία του Μάρκους Μπεργκ σε εξέλιξη αλλά τον Σουηδό φευγάτο, στον Παναθηναϊκό κοιτούν την επόμενη μέρα. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ψάχνει ήδη στην αγορά για τον διάδοχο. 
Στον «αέρα» παραμένει το θέμα του Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό, με την κατάσταση έτσι όπως έχει εξελιχθεί (όσον αφορά στην αποχώρησή του) να μοιάζει μη αναστρέψιμη.

Ανεξάρτητα από την κατάληξη που θα έχει το στόρι με την Αλ Αΐν, μοιάζει δεδομένο ότι ο Σουηδός δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, ο μηχανισμός του συλλόγου λειτουργεί και ήδη στο «τριφύλλι», ψάχνουν τον άνθρωπο που θα αποτελέσει τον βασικό φορ της ομάδας και θα είναι επί της ουσίας ο διάδοχος του Μπεργκ.
 

Ήδη, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει φτιάξει μια λίστα υποψηφίων και έχει δώσει εντολή στους μάνατζερ και το τμήμα σκάουτινγκ να κινηθούν προς αυτές τις κατευθύνσεις.

Οι «πράσινοι» θα ψάξουν για ελεύθερο παίκτη ή για περιπτώσεις που μπορεί να αποκτηθούν με τη μορφή δανεισμού, με την ετήσια αμοιβή του να μην ξεπερνά πάντως τις 600.000 ευρώ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη